dezlipire de retina


Autor: mishu
3 posts / 0 new
Ultima adăugare
dezlipire de retina

Buna ziua

 

Recent am fost operat de dezlipire de retina cu gaz.As vrea sa stiu in cat timp se elimina gazul din ochi si daca dupa o anumita perioada de la operatie mai pot face   sport de exemplu daca mai pot merge la sala , sa fac macar pentru intretinere la jumatate din potential.

Re: dezlipire de retina

Se recomanda limitarea activitatii fizice pe o anumita perioada de timp. Daca tratamentul chirurgical implica procedura cu bule de gaz, trebuie sa mentineti anumite posturi ale capului cateva zile sau saptamani. De asemenea, nu puteti zbura sau merge la altitudini mari, pana cand bula de gaz se va dizolva. Acest lucru se intampla, de obicei, in termen de cateva saptamani si este ceva normal. Multa sanatate!

Re: dezlipire de retina

Au trecut 3 saptamani si ceva de la operatie.Intradevar am stat de atunci cu capul intr-o anumita pozitie si nu am facut pur si simplu nimic.Aceasta metoda cu gaz este destul de sigura..?...ce riscuri sunt sa se mai intample iar?.....Dupa o luna sau doua de acum....ma pot apuca de sala la un nivel mult mai scazut fata de cum faceam inainte?...Imi puteti da mai multe mai multe sfaturi in legatura cu aceste sport si ceea ce am avut eu la ochi?...Multumesc.