MIopie nestagnata


Autor: ancaiulia
2 posts / 0 new
Ultima adăugare
MIopie nestagnata

Bunaziua!

Numele meu este Anca si am 21de ani.

Am inceput sa port ochelari de la varsta de 10ani,in urma unui control oftalmologic mi s-a stabilit o dioptrie de-0,5 .Mergeam la control o data la 3-6luni dar de fiecare data ochii erau tot mai afectati ,diopotria crestea.Acum am 21de ani si port ochelari cu o dioptrie de-7.5s si -7d si deja necesit alta consultatie deoarece nu mai imi este suficienta aceasta dioptrie. Sunt ingrozita la gandul ca ,cu timpul as putea ajunge la o dioptrie foate mare sau mai rau sa orbesc.Este ingrozitor sa nu vezi si sa depinzi de o pereche de ochelari.

 Am citit pe internet despre mai multe operatii.Va rog mult spuneti-mi ce s-ar putea face in cazul meu,o anumita operatie m'ar ajuta sa va d si eu normal sau un tratament ceva?  

Va multumesc,

Re: MIopie nestagnata

Se poate recomanda interventia chirurgicala, dar ar trebui sa va adresati medicului oftalmolog pentru a sti exact. Există 3 tipuri de proceduri chirurgicale de corectare a miopie : keratotomie radiala, keratectomie fotorefractiva si LASIK (se aplica aproape tuturor formelor de miopie). Multa sanatate!