pleoape superioare umflate


Autor: camipop
4 posts / 0 new
Ultima adăugare
pleoape superioare umflate

Buna ziua! Ma numesc Camelia si am 33 ani. In urma cu sase ani au inceput sa mi se umfle pleoapele superioare.Nu am dat prea mare importanta, asa ca nu am mers la doctor. mai tarziu au inceput sa imi apara si pungi sub ochi.Am crezut ca poate fi din cauza rinichilor. Am facut o ecografie , dar nu aveam nimic la rinichi. De-abia anul acesta in februarie am aflat ca am hipotiroidism.Am inceput tratamentul si pungile de sub ochi au disparut complet, iar pleoapele superioare s-au dezumflat dar nu complet. Endocrinologul mi-a spus ca nu au legatura cu tiroida, altfel s-ar fi dezumflat complet. Mentionez ca imi este putin greu sa ridic privirea in sus din cauza pleoapelor umflate si am si senzatii de usturime. Va rog ajutati-me! Ce poate fi?

Re: pleoape superioare umflate

Consultati un medic oftalmolog poate este o conjunctivita asociata (mai ales ca acuzati si senzatia de usturime). Daca consultul oftalmologic nu rezolva nimic ar tb facute analize complete (ficat, rinichi,etc). Multa sanatate!

Anonim (neverificat)
Re: GLAUCOM

Daca ma poate ajuta cineva! Sunt diagnosticata cu glaucom de circa 7 ani. Fac tratament cu carteol si de cateva luni mi se inrosesc ochii foarte tare. Am ochii mici, lacrimez, mi se formeaza pungi sub ochi si simt ca am tensiune mare. Am fost la specialist, sperand sa-mi schimbe tratamentul, dar nu a fost de acord. Tin sa precizez ca lucrul acesta se intampla si atunci cand nu lucrez cu calculatorul. Am 50 de ani sunt din Ploiesti. Poate fi o alergie? Cu multumiri, Gina Dumitru.

Re: GLAUCOM

Nu cred ca este vorba despre o alergie; cred ca este vorba despre un efect secundar al Carteol : iritatie oculara , eventual fenomene de conjunctivita. "Tensiunea mare" nu are nici o legatura cu Carteol ( este un betablocant care scade tensiunea arteriala si cea intraoculara). Multa sanatate!