Sensibil la lumina farurilor


3 posts / 0 new
Ultima adăugare
Sensibil la lumina farurilor

1.     

Salut! Cam de doua saptamani ma deranjeaza sa conduc noaptea cand sunt aprinse farurile masinilor, ochii au inceput sa fie foarte sensibili la luminile din trafic. Nu stiu ce sa fac pentru ca munca mea necesita mersul cu masina dintr-un loc in altul. Ce imi recomandati?

Re: Sensibil la lumina farurilor

Sensibilitatea la lumina nu este o afectiune in sine, este un simptom a mai multor afectiuni, o infectie sau o inflamatie care irita ochiul. Sensibilitatea la lumina poate fi, de asemeni, un simptom al unor boli care nu afecteaza direct ochiul, cum ar fi infectiile virale.Sensibilitatea la lumina necesita un examen ocular complet, precum si un tratament adecvat. Puneti-va ochelarii de soare pe ochi! De preferat este ca acestia sa aiba protectie si pe parti. Evitati sa frecati ochii intrucat acest lucru va agraveaza situatia. Aplicati-va comprese de apa rece pe ochi sau luati un analgezic, nu inainte insa de a cere parerea unui specialist. Multa sanatate!

Re: Sensibil la lumina farurilor

Trebuie sa faci un consult la oftalmolog! Presupun ca nu porti ochelari. Iti recomand un doctor la care ma duc cu mare drag: dr. Madalina Palamariu de la Centrul Medical Focus. Dansa iti va spune ce trebuie sa faci. Sensibilitatea pe care o ai este si un simptom al cataractei, asa ca este indicat sa faci un consult cat mai repede. Stiu ca pana la sfarsitul luni si clinica are si un discount de 20%.