cancer la colon


Autor: ntudose
2 posts / 0 new
Ultima adăugare
cancer la colon

buna ziua,
am citit mesajele voastre si vreau sa va impartasesc din experienta mea,  voua celor care ati fost diagnosticati cu cancer, celor care simt ca ar avea o problema sau chiar si celor care vor sa fie sanatosi.
Acum un an am fost diagnosticata cu cancer la colon faza G3,  mi s-a extirpat tumora,  am facut chimioterapie timp de sase luni de zile si acum sunt bine. Dar asta nu pentru ca am facut mizeria aceea de tratament, care mi-a distrus ficatul. Eu nu pot sa va spun sa nu faceti chimioterapie, dar as vrea sa stiti ca, daca acum 9 luni de zile stiam tot ce stiu acum nu as mai fi facut tratamentul.
Ceea ce vroiam sa va spun este ca am invatat sa imi ascult organismul.
Daca pana la diagnosticare nu stiam ce imi provoaca dureri sau stare generala proasta acum  stiu.
Cu toate ca acum mi s-a extirpat tumora totusi aceasta boala o simt ca este inca in organismul meu si ca ma pandeste pentru a iesi la suprafata. Este suficient sa las garda jos pentru a se trezi la viata.
Sa va spun cum lupt eu:
- alimentatia si lipsa de stres.
In primul rand alimentatia: asa cum s-a mai spus este important sa nu se manance zahar si produse care contin glucoza. eu am inlocuit cu fructoza,  destul de rar,  dar suficient incat sa imi satisfac poftele. In momentul in care mananc zahar chiar si accidental,  intr-o ora -doua am o stare generala proasta.
Eu am trecut la un regim extrem: raw-Vegan. dar nu stiu daca oamenii ar accepta asa ceva,  puteti incerca macar 50 %. Paine alba si produse de panificatie cu faina alba nu mai exista in alimentatia mea. mananc numai un tip de paine neagra cu tarate (nu este pufoasa!) pe care am descoperit=o dupa multe cautari si testari.
Bineinteles alimentele prajite nu trebuie sa existe in alimentatia voastra. Ulei folosesc numai de masline. Carne mananc numai de peste alb si acela pus la macerat in otet de vin,  de 2-3 ori pe luna. Salate foarte multe salate,  imi fac fel si fel de combinatii. Am descoperit ciupercile crude pe care le pun in salata si dupa care sunt innebunita,  foarte gustoase si cu proteine.  Proteinele le mai iau din migdale si multe alte seminte.Cam asta este,  daca doriti mai multe informatii nu ezita sa ma contactati.
 Stiu ca nu incepe si se termina cu mine dar sper sa va fie de ajutor. Sa auzim numai de bine.

Anonim (neverificat)
Re: cancer la colon

da, ai grija, am gasit de curand un loc de care sunt foarte incantata, intra pe www.clinicbouquet.ro si o sa gasesti acolo multe clinici si de la la noi si de pe afara care trateaza diferite forme de cancer, multa sanatate