Dureri mari la san


Autor: ziuaalba
4 posts / 0 new
Ultima adăugare
Dureri mari la san

Buna ziua, am o mare dilema si incep prin a va spune ca la 17 ani am fost operata de un fribroadenom mamar san stang la care din fericire biopsia s-a aratat a fi favorabila (nu era tumora)-am recupat rapid In urma cu 7-8 luni am vazut ca sanul drept se inroseste si se inflameaza, in martie a.c. am facut eco unde mi s-a vazut un fibroadenom asociat cu o usoara hiperplazie fibroglandurala, cert e ca a urmat o incizie pentru ca se inflamase sanul in forma acuta. Dupa 4 luni de la efectuarea inciziei, aceasta nu s-a inchis iesind din ea secretie purulenta, astfel ca am ajuns sa fiu operata pentru scoaterea fibroadenomului in luna iunie. Toti medicii imi spuneau ca va fi ok, dar rezultatul ultimei biopsii era de mastopatie fibrochistica. Aceste interventii au fost facute in Braila. dar problemele continua, am fost la I.O.B.  fiindca nu mi se inchisese incizia si operatia, astfel ca m-a tratat cu baneocin, spunandu-mi ca am fost operata degeaba ( ca nu a fost nici un nodul la san) si ca va fi ok. Va spun sincer ca am inceput sa o iau razna, pentru ca in acest moment operatia si incizia s-au inchis, dar in interiorul sanului e ceva (acest ceva inca nedescoperit medicii la care am fost) care produce infectie. Cert este ca din cauza presiunii aceasta a facut o fisura langa mamelon ca sa poata iesi aceea secretie purulenta. ( adica sanul s-a inflamat foarte tare incat s-a spart ca sa poata iesi materia.

 Va rog mult ma lamuriti de ce anume sufar si daca se poate trata aceasta problema, caci sperantele mele de a scapa de secretia purulenta, pansamente shimbate zilnic (timp de 8 luni) si faptul ca voi mai duce o viata normala si de a da nastere macar unui copil simt ca se naruie, de aceea va rog sa ma ajutati.. Multumesc anticipat.

Anonim (neverificat)
Re: Dureri mari la san

Tipic spitalelor romanesti. Imi pare rau ca ai trecut prin atatea incercari ale medicinii din Romania... Eu am avut un nodul la san pe care niciun medic nu-l vedea. Desi toti imi spuneau ca nu am nimic, instinctul m-a impins sa cercetez mai departe ca sa aflu abia la al 5-lea medic ca da, era un nodul. Din fericire la mine s-a rezolvat mai putin dramatic. Medicul care a reusit sa imi ia piatra de pe inima si pe care ti-l recomand cu toata increderea este Dr. Claudia Teodorescu de la Donna Medical Center. Este o femeie de exceptie si un medic specialist de elita.

Daca vrei, arunca un ochi pe site-ul clinicii www.donna-medicalcenter.ro

 

Nu dispera, o sa fie ok.

Numai bine,

Lili

Anonim (neverificat)
Re: Dureri mari la san

Clinica foarte buna in Hamburg si au si serviciul de Second Opinion in Bucuresti, merita sa ceri o a doua opinie pentru linistea ta. Recomand cu incredere pentru ca au fost multi cunoscuti ai mei. Sanatate

Re: Dureri mari la san

Buna, 

Anul trecut am fost diagnosticata cu fibroadenom mamar. Am fost la foarte multi medici care mi-au spus lucruri diferite, dar in principiu sa revin la control peste 6 luni, dupa ce vedem cum evolueaza... Din pacate eu nu am stare. Nu pot sa astept, sa vad cum se schimba in cancer. Cautand pe net in disperare tratamente, pareri, am descoperit un articol interesant care mi-a dat o speranta. Se pare ca fibroadenomul mamar se poate trata inainte sa evolueze in cancer, fara operatie, fara complicatii. Aici gasiti articolul http://www.info-sanatate.ro/index.php?l=ro&mode=articol&t=135&i=3360. Sunt hotarata sa imi fac o programare.  Va tin la curent. Sanatate!