tratarea cancerului de cai biliare


Autor: lala
6 posts / 0 new
Ultima adăugare
tratarea cancerului de cai biliare

care este tratamentul si ameliorarea cancerului de cai biliare?

Re: tratarea cancerului de cai biliare

Tratamentul cancerului de cai biliare depinde de stadiul tumorii si de tipul tumorii. Principalul tratament este cel chirurgical , care poate fi curativ ( scoaterea tumorii si restabilirea continuitatii cailor biliare) sau paleativ (plasarea unei proteze din material plastic care ocoleste tumora pentru a asigura fluxul normal al bilei). Chimioterapia se utilizeaza dupa operatia chirurgicala a tumorii. Endoscopia terapeutica foloseste introducerea de stenturi (tuburi de plastic sau metalice) prin ERCP in zona de stenoza pentru deblocarea fluxului biliar sau brahiterapia endoluminala (iradierea zonei canceroase cu iridiu radioactiv plasat tot prin ERCP). Multa sanatate!

Anonim (neverificat)
Tratamentul secret al Cancerului - WWW.CANCERIGEN.RO

ATATA TIMP CAT CELULA CANCEROASA NU SE MAI HRANESTE CU PROTEINA LUPTA E CASTIGATA!

Descoperit la timp, cancerul se vindeca 100% . Garantam vindecarea in stadiul 2 cu posibilitatea si in stadiul 3B.

Acest MANUAL de vindecare detine secretul care stiinta si doctorii nu il vor accepta SI NU IL VOR FACE CUNOSCUT niciodata din cauza unor interese majore.Cancerul este o formula a celulei complet necontrolata dar poate fi controlata printr-un REGIM REVOLUTIONAR - FORMULA CARE NU SE DISCUTA MEDICAL.ACESTE VITAMINE si substante care ajuta la vindecarea cancerului SE GASESC IN ANUMITE PLANTE SI IN SAMBURII UNUI FRUCT CARE ESTE LA INDEMANA TUTUROR SI EXISTA UN TRATAMENT FOART STRICT SI LABORIOS CARE PUNE IN APLICARE REFACEREA CELULEI.Tratamentul consta intr-un regim foarte strict aplicat sangelui uman pentru schimbarea sa totala refacand celula.IN MANUAL AVETI TOATA DOCUMENTATIA CARE DUCE LA VINDECAREA TOTALA A CANCERULUI.Sunt 100 de experiente publicate in manual si suntem sigur ca veti fi multumiti de secretele fiecarui pacient in parte.

REGIMUL STRICT BAZAT PE O FORMULA UNICA SI SECRETELE PE CARE VI LE VOM PREZENTA IN CARTEA NOASTRA ajuta la vindecarea totala a oricarui tip de cancer.

INTREBATI-VA DE CE UNELE PERSOANE SE VINDECA SI ALTELE NU? CREDETI IN MEDICINA CONVENTIONALA? STATISTICILE ARATA 7.5 MILIOANE DE OAMENI CARE MOR ANUAL DIN CAUZA PROASTEI ADMINISTRARI A UNUI TRATAMENT! RASPUNSURILE DVS SUNT PREZENTATE IN ACEASTA CARTE!

TRATAMENTELE NATURALE AL CANCERULUI IN MANUALUL SECRET AL CANCERULUI SI ADEVARUL CUM VA PUTETI VINDECA ESTE O LUCRARE UNICA IN LUME BAZATA PE EXPERIENTA MEDICALA SI ASCUNSA DE-A LUNGUL TIMPULUI.

CANCERUL NU IL VINDECA NICI UN DOCTOR, NOI SUNTEM SINGURII CARE NE PUTEM VINDECA PRIN AFLAREA ADEVARULUI ASCUNS DE MEDICI. PRIN TRATAMENTELE UNICE EXPERIMENTATE PE 100 DE PERSOANE DIN ROMANIA CARE ACTIONEAZA ASUPRA REFACERII CELULEI IN TOTALITATE.

TOTUL ESTE GARANTAT STIINTIFIC SI ORICINE SE POATE VINDECA DE CANCER INDIFERENT DE STADIUL IN CARE SE AFLA ATATA TIMP CAT SE URMEAZA CU STRICTETE TRATAMENTUL SI URMEAZA UN MOD DE VIATA SANATOS!

TIPURILE DE CANCER TRATATE CU ACEASTA FORMULA:

CANCER LA CREIER , CANCERUL FICATULUI, TUMORA HEPATICA , CANCERUL GANGLIONILOR LIMFATICI (LIMFOMUL), CANCERUL GENITAL SI MAMAR,CANCER LA GLANDE SUPRARENALE,CANCER HIPOFIZAR,CANCERUL INTESTINELOR, CANCERUL LARINGELUI,ESOFAGULUI, PALATAL AL BUZELOR,LIMBII, GANGLIONILOR CERVICALI, CANCERUL OASELOR,CANCERUL OPTIC, CANCERUL PANCREASULUI SI SPLINEI,CANCERUL PIELII, CANCERUL LA PLAMANI, CANCERUL LA RINICHI, CANCERUL SANGELUI (LEUCEMIA), CANCERUL STOMACULUI ,CANCERUL DE PROSTATA, CANCER UL TIROIDEI
SUBIECTE GASITE IN ACEST MANUAL:

1: UCIDE CELULE CANCEROASE

Aceasta strategie acopera unele dintre cele mai puternice remedii pentru celulele canceroase pe care le puteti gasi si care sunt in totalitate sigure pentru celulele sanatoase. Toate sunt noi si unice, astfel ca nici medicul dumneavoastra, nici alt profesionit in sanatate, nu a auzit probabil de ele.

2: NIVELURILE SCAZUTE DE OXIGENARE CELULARA PROVOACA CANCER . CRESTEREA NIVELULUI CELULAR DE OXIGEN UCIDE CELULELE CANCEROASE.

 

O cauza fundamentala a cancerului sunt nivelurile scazute de oxigenare celulara. In celulele nou formate, nivelurile scazute de oxygen afecteaza enzimele de respiratie incit celulele nu pot produce energie folosind oxigenul. Aceste celule pot deveni apoi canceroase.

3: NIVELURILE ACIDE DE pH DUC LA CANCER...NORMALIZAREA NIVELURILOR pH POATE OPRI CANCERUL DIN START

Exista o sumedenie de cercetari care arata sporirea cancerului intr-un mediu acid, si neputinta lui de a supravietui intr-unul normal, mult mai alcalin. Celulele canceroase fac organismul tau si mai acid deoarece produc acid lactic. Asa ca daca ai cancer, nivelurile tale de pH sunt scazute si corpul tau este prea acid.

Este vital in lupta impotriva cancerului sa iei masuri pentru a face organismul tau mai alcalin. Din pacate...

Majoritatea alimentelor si lichidelor pe care le consumam sunt acide, cum ar fi carnea, cerealele si zaharul, precum si bauturile dulci carbogazoase foarte acide. Astfel ca daca nu ai avut o dieta foarte sanatoasa, plina de fructe proaspete si legume, corpul tau este mult prea acid. Creind un mediu foarte bun pentru cresterea cancerului.

AFLA IN ACEST MANUAL CUM POTI TRATA ACEST LUCRU IMPOTRIVA CANCERULUI!

4: INTOTDEAUNA IN CANCER SUNT NIVELURI ENZIMATICE SCAZUTE..FOLOSESTE ENZIMELE PENTRU A INVINGE CELULELE CANCEROASE IN ACEST MANUAL GASITI TOATE TRATAMENTELE CARE VA VOR AJUTA SA VA VINDECATI DE CANCER. REZULTATE GARANTATE MEDICAL!
FOLOSESTE TOATE ACESTE SECRETE MEDICALE DIN MANUALUL DE VINDECARE

Cartea costa 99 de ron.


Comenzile se pot face pe www.cancerigen.ro 
tel. 0728575715
      0760282782

 

Anonim (neverificat)
Re: Tratamentul secret al Cancerului - WWW.CANCERIGEN.RO

Buna ziua. Am cumparat cartea minune si nu inteleg nimic. Sotul meu are cancer st 3b eso-gastric metastatic. S-a raspandit la plaman si ficat. deci este cam generalizat. In carte nu scrie si de cazurile mai grave ori nu am gasit eu si in plus mai sunt unele fisiere care scrie in engleza ,nu toata lumea stie engleza.Datimi un nr. de tel al unui dr. sa vb. despre cazul meu sa mi se dea un trat naturist, va rog. Sincer nu stiu daca as recomanda si la alte persoane cartea. Va multumesc.

Anonim (neverificat)
Re: Tratamentul secret al Cancerului - WWW.CANCERIGEN.RO

Buna ziua, am intereseaza sa achizitionez aceasta carte insa numere de telefon puse la dispozitie nu sunt valabile Va rog sa imi spune ti cum pot achizitiona aceastA carte! Va multumesc

Anonim (neverificat)
Re: Tratamentul secret al Cancerului

Buna ziua! Cartea este pentru toate bolile, in carte aveti cura lui Breuss si puteti incerca in paralel Zeolit sau celule stem.