Ganlgioni


4 posts / 0 new
Ultima adăugare
Ganlgioni

Buna seara.Acum 18 ani si acum 3 am avut varsat de vant de la care am ramas cu un ganglion umflat in spatele urechii drepte.Aseara am observat ca a crescut in volmul iar la urechea stanga mai am unul dar foarte mic.am fost dimineata la medicul de familie dar a spus ca totul e in regula insa nu sunt chiar linistita.ce sfaturi imi dati?am citit pe internet ca sunt o multime de boli destul de grave asociate acestor ganlglioni

Re: Ganlgioni

Buna ziua,

 

Este posibil sa fie o adenopatie reziduala dupa varicela pe care ati avut-o; in acest caz ar trebui sa revina la normal/sa se remita in perioada urmatoare. Totusi, ar fi bine sa mergeti la un medic internist in vederea unui consult medical (pentru a vedea daca mai exista si alti ganglioni mariti/alte modificari) si pentru cateva investigatii (hemoleucograma, probe inflamatorii).

 

Multa sanatate!

Alina D.

Anonim (neverificat)
Re: Ganlgioni

Buna ziua!

 

Ieri dimineata am observat un nodul destul de riguros localizat pe lobul urechii drepte, in partea inferioara, sub gaurile de la cercei. Locul respectiv e inflamat(din cauza prezentei nodulului dur, de dimensiunea unui bob de mazare), in spatele urechii drepte e o mica pata rosie, inflamata, ce pare a fi ca un cos, insa de dimensiuni mici. La prima vedere ar parea un cos, poate furuncul, insa dimensiunea lui si consistenta riguroasa ma face sa cred ca nu e chiar asa. Am ratat ziua de azi pentru a merge la ORL-ist si astept deja ziua de luni a saptaminii viitoare. Cand ating nodulul simt o usoara durere, mai mult cred ca de prezenta (nedorita si neasteptata) a acestuia. Deci presupun ca pare a fi o infectie. Intre timp ce astept sa treaca weekend-ul pentru a merge la ORL-ist, astept parerile voastre pentru a-mi face o parere preliminara si multumesc anticipat .

Anonim (neverificat)
Re: Ganglioni

Buna ziua! 

am si eu o problema cauzata de niste cercei...sa va spun intreaga istorie totusi: sambata mi-am pus o pereche de cercei in urechi, care nu erau din aur si nici de argint, si ieri am observat ca lobul urechii drepte s-a umflat, imi zvacnea, si de ieri ma doare incontinuu...m-am dat cu niste rivanol, dar n-a aparut nici o schimbare. Am mers astazi la farmacie si doamnele de acolo mi-au dat un unguent: baneocin..dar inca ma doare, si simt ca ma si ustura, si nu s-a desumflat deloc...despre ce este vorba? si ce ar trebui sa iau sa nu ma mai doara? va multumesc!