ATENTIE LA ORTOPEDIE ARCADIA IASI


Autor: dariamaarina
2 posts / 0 new
Ultima adăugare
ATENTIE LA ORTOPEDIE ARCADIA IASI

cred ca am obligatia morala sa relatez calvarul prin care trece toata familia mea pentru a nu mai trece nimeni prin asta. Sotul meu este diagnosticat cu guta care prost tratata (sau deloc) la indicatia madicului a dus catre artroplastie de sold, ca urmare am apelat la serviciile clinicii Arcadia care pe ortopedie are trei medici tineri cu mai multa experienta fiind dr. Sirbu. Despre rezultatele profesionale aveam referinte bune, despre dotarile clinicii de asemeni deci dupa trei consultatii (contracost?) cind ni s-a recomandat tipul de proteza (cea mai scumpa) a avut loc operatia. la nici 72 de ore s-a semiluxat proteza si astfel a inceput calvarul. Am aflat ca proteza aplicata nu este aceeasi cu cea pe care am platit-o pe factura, ca trebuie reintervenit ceea ce s-a facut la doua saptamani pentru inlocuirea bilei si insertului care de data aceasta s-a facut si mai prost, proteza luxindu-se mereu iar in plus din frecarea insertului de cupa rezulta o "zgura" care in timp afecteaza iremediabil osul si taoate acestea platite de noi cu bani multi fara ca, clinica sa-si asume responsabilitati pentru servicii de proasta calitate. Acum am apelat la un medic ortoped adevarat si deosebit pentru a ne lamuri ce este gresit si ce se poate face (dr.Balint).DECI daca la inceputul lunii februarie aveam o singura problema, operatia, acum problemele sunt multiple: sanatatea sotului meu, echilibru psihic a nostru, banii pentru descoperirea si refacerea greselilor unui medic celputin inconstient, recurearea banilor aruncati pentru distrugere si nu in ultimul rind sa reusesc sa opresc de la dezastru pe altii

Anonim (neverificat)
ORTOPEDIE ARCADIA IASI

Imi pare rau de ce i s-a intamplat sotului dv. Si m-am interesat despre Dr Sarbu cu ceva timp inainte sa aleg sa merg la Arcadia. Referintele au fost extraordinare, primite chiar si de la doctori! Am fost la cateva consulatii inainte sa alegem proteza, data operatiei, am facut analize inainte de interventie. Intradevar a costat ceva, dar oricum nu ma asteptam sa fie ieftin ci bun/bine. Eu am beneficiat si de reducerea prin CAS. Interventia mea este una foarte reusita (din punctul meu de vedere): MI-A SCHIMBAT TOTAL VIATA! Nu mai am acele dureri insuportabile, ma pot misca normal, practic mi-am recapata libertatea. Experienta interventiei la Arcadia a fost asa cum cred ca ar trebui sa fie in toate spitalele din Romania: am fost tratat ca un OM. Il pomenesc aproape in fiecare zi pe dl dr Sarbu si-i multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat. Cred ca un om ca dl dr face tot ce poate pt pacientii lui, restul este mana lui Dumnezeu!

Acum, dupa 4 luni de la operatie merg la Arcadia la kinetoterapie si am gasit acelasi personal atent si foarte bine pregatit si in policlinica. Eu recomand tuturor sa mearga la Arcadia daca-si doresc sa fie tratati cu profesionalism si cu aparatura ultramoderma!