cum sa-mi fac sotul mai receptiv la rugamintile mele?


Autor: dulceatzza
2 posts / 0 new
Ultima adăugare
cum sa-mi fac sotul mai receptiv la rugamintile mele?

 Sunte casatoriti de 7 ani. La inceput era o ok, acea tot ce trebuia, nu-l rugam nimic.Aici cred ca am gresit... Ma ajuta mama. Ea insa a decedat de 4 ani,ne-a fost greu la toti.Apoi au aparu copii, lucrul s-a inmulit.Nu mai reuseam si servici si  casa,orice nu l-as ruga - e prea obosit! Stiu, el munceste din greu, dar toata lumea o face! Nu-i cer sa mute muntii, ci doar sa ma ajute prin casa. Avem 2 copii-baiatul are7, fetita-8 luni. Nu prea le reusesc pe toate, uneori nici nu vrea sa reusesc. Am nevoie de el si ca ajutor prin casa, dar si psihilogic sa-mi fie aproape, sa stiu ca daca am nevoie de el -e linga mine.M-am gindit ca daca il provoc cu citeva vorbe se va schimba, dar n-a dat roada. I-am zis:la ce bun imi trebuiesti..? Copiii sunt tot ce mi-ai putut da.Acum ii avem.Esti mai rau decit ei 2 imreuna.Ei sunt mici, nu stiu lucruri dar le invata, insa tu esti mare, si crezi le stii pe toate si nu te lasi convins si nu vrai sa te schimbi.De-ai i o bucata de plastelina te-as modela dupa placul meu,dar nu esti.. Eu pot sa ma skimb de dragul tau-spune-mi ce anume, si se rezolva.

Nu vreau sa se skimbe de tot- vreau sa scot din el lenea, indiferenta, sa-l ac gospodar.Cind vine vorba de curatenie -- mai bine bate-l! Cum sal fac gospodar, mai muncitor acasa?

Re: cum sa-mi fac sotul mai receptiv la rugamintile mele?

comunicati, comunicati, comunicati! e foarte important sa discutati problemele astea ca sa nu se transforme in ceva mai serios. asa ca spune-i ce te deranjeaza si vezi cum puteti rezolva!