E posibil sa sufar DE LABILITATE MENTALA?


Autor: maria
4 posts / 0 new
Ultima adăugare
E posibil sa sufar DE LABILITATE MENTALA?

Inainte tututor celorlalte detalii despre viata mea, as vrea sa imi spuneti cateva din simptomele acestei boli. Ce am gasit pe internet este insuficient. Sotul meu spune despre mine ca sunt o persoana extremista... ori foata foarte foarte calda, ori dintr-odata foarte rece. Gandindu-ma la viata mea, mi-am dat seama ca, de cand m-am casatorit, chiar asa este... 1 zi calda si 5 reci. Nu mai spun ca nu pot dormi noaptea, sunt foarte stresata, ma ingras dintr-un pahar cu apa. Si daca incerc sa vorbesc despre ce ma framanta, fac ce fac si ajung la EL (la sotul meu). Despre mine, si numai despre mine, nu vorbesc mai nimic, parca traiesc prin el. Am ajuns sa cred ca sunt dependenta de el (insa numai psihic sa zic asa). Suntem intr-o situatie foarte incerta.... el nu lucreaza de 2 ani de cand ne-am casatorit, eu da. In acest timp el si-a facut conturi pe tot felul de site-uri de dating, toata ziua sta pe messenger si nu face absolut nimic in casa. Chirie.. si toate celelalte lipsuri. Iar eu, desi in momentele de realism vad ca nu pot construi o viata alaturi de un barbat care nu comunica, care nu face nimic, daca nu are chef etc etc... desi, sunt independenta material, desi am vazut tot ce discuta el pe mess si ce face si cum minte .... totusi, nu sunt in stare sa o rup. Simt ca ma sfasii de-a dreptul. De aia intreb: sunt labila mintal?

E posibil sa sufar DE LABILITATE MENTALA?

nici vorba de asa ecva.Esti doar intr-un impas in viata ,in care trebuie sa iei o hotarare...Si probabil esti indragostita..Pune piciorul in prag si rupe-o cu el!Un asa barbat ,care pe langa ca nu lucreaza, mai si flirteaza pe mess toata ziua nu e bun de nimik!Aduna-te si redevino independenta.Barbati(mult mai buni ca el) se gasesc!Iar tu ai sa gasesti ce-ti trebuie.Nu trebuie sa-ti fie teama ca ramai singura.Nu te mai chinui singura continuand relatia.Sant alaturi de tine,daca vrei sa mai vorbim.Dar parerea mea asta e:desparte-te de el pt ca isi bate jok de tine pe fata!

E posibil sa sufar DE LABILITATE MENTALA?

e si asta la mijloc mai precis cred in primul rand caci tu iti iubesti sotul dar mai ai si o problema de comportament dependenta de o anumita persoana as numio eu . DEci din cate am inteles sotul tau nu lucreaza deci nu are servici. HOPA! o necunoscuta pe care o notam cu x bine? A doua necunoscuta : de ce iti spune ca esti extremista? ha? care-i treaba el cum e ? . A treia necunoscuta : comunicarea lui pe mesenger : CE SI CU CINE COMUNICA CARE SUNT TEMELE LUI PE MESENGER? . DECI tu ai 3 necunoscute si astea in primii 3 ani de casnicie . Stii ceva poti sa ai si 1000 de necunoscute totul se rezolva dar clar trebuie schimbarea lui. LUCRURILE STAU ASTFEL: care-i treaba cu voi el are probleme de sanatate de ce nu se duce la munca ? stii ceva? tu trebuie sa fii tratata ca o floare de sotul tau tu trebuie sa stai acasa si el sa munceasca . DECI DACA este invers si asta spun pentru toate cazurile similare din lume nu de pe saite (EXCEPTIE bolnavii handicapatii cei necajiti de soarta carora patronii le inchid usa in nas ).AICI Sunt probleme mari : casatorie apoi copii responsabilitati . INtreabal vrea sau ii place mai mult viata de scolar docil al lu mami pe messSCUZA-ma) . DA din punctul meu de vedere barbatii care cer sau asteapta bani DE LA O FEMEIE nu sunt barbati ei sunt deja depersonalizati nu mai au nimic masculin DECI in cazul meu totul moare deci atunci nu mai am deaface cu un barbat . deci parerea mea care inchide totodata acest subiect este urmatoarea : iubire? IUBIRE IUBIRE IUBIRE iuBIRE?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim (neverificat)
Re: E posibil sa sufar DE LABILITATE MENTALA?

Un sfat de tinut minte - nu este vorba de labilitate mentala , este o alta cauza - comunicarea cu sotul se intrerupe undeva , el traieste in alta lume pe mess , daca el e responsabil trebuie sa il scoateti din aceasta stare , trimiteti-l la orice fel de munca ,implicati-l in gospodarie , comunicati principii de viata cu el, prioritati , sarcini , obiective si activitati comune , vedti in primul rind care e problema lui si constientizati-l sa fie un om activ , va este mult mai bine la amindoi , chiar daca o perioada nu ai servici , trebuie sa faci altceva util pentru familie si comunitate, si altii au patit-o (dar exemplu un pastor de biserica merge la lucru pe santier si duminica e la biserica isi face datoria si pt.familie si pt.enoriasi , si in timpul ramas face apicultura, a luat citva stupi si face miere -o vinde , deci nu sta pe mess ), treziti-l la viata daca doriti sa va salvati casnicia .daca nu vrea cu vorba buna gasiti o persoana de care asculta si incercati un plan strategic in comun cu cineva , mergeti si la un consilier familial etc solutii sunt nu disperati , schimbati-va sotul in bine nu il lasati sa se complaca in starea actuala si dvoasta menajati-va nu munciti asa de mult decit strictul necesar , propriuzis el ar trebui sa ia initiativa , daca nu o face scuturati-l si aduceti-l la realitate , analizati in primul rind care e cauza , inlaturind cauza se va vedea efectul (vedeti principii si resurse morale crestine - despre viata de familie= deschideti www.resursecrestine.ro.- succes)