Mama se simte foarte rau in urma tratamentului pentru Borelia


Autor: belciuge
2 posts / 0 new
Ultima adăugare
Mama se simte foarte rau in urma tratamentului pentru Borelia

Buna ziua

Sint Elena din Galati si mama sufera de Borelia. A fost diagnosticata tirziu (prima data a fost diagnosticata cu ASL) si acum 2 luni a inceput tratamentul, prima luna a facut antibiotice intravenos si acum ia antibiotice pe cale orala. S-a simtit slabita si rau si prima luna cind a facut la spital perfuzii dar acum nu mai rezista.. Se simte din ce in ce mai rau, nu poate inghiti, vorbeste greu si nu-si poate misca miinile (numai degetele de la miini si nu poate ridica prea mult miinile).

Va rog frumos, daca ne poate ajuta cineva cu un sfat cu o parere, daca poate urma si un tratament alternativ, daca cineva a avut sau are Borelia, sa-mi spuna daca este normal sa se simta asa de rau in urma tratamentului cu antibiotice.

Va multumesc mult, apreciez orice raspuns,

Elena

Re: Mama se simte foarte rau in urma tratamentului pentru ...

Buna ziua,

 

Exista tratamente alternative/naturiste despre care puteti citi pe internet, insa eficacitatea acestora nu este studiata. Sfatul meu, in cazul in care vreti sa apelati si la astfel de tratamente, este sa nu renuntati la tratamentul alopat si sa informati medicul curant daca incepeti sa administrati vreun tratament alternativ mamei dvs.

http://www.lyme.ro/home.html

 

Multa sanatate!

Alina D.