Afectiune a muschiilor gatului


1 post / 0 new
Afectiune a muschiilor gatului

 Buna Ziua, ma numesc Alexandru si am varsta de 22 de ani ,intampin o problema din data de 1 noiembrie 2014 ora 23:30, stateam in pat si eram nelinistit,nu aveam stare si ma tot miscam dintr-o parte in alta, dintr-o data am facut o miscare brusca a gatului si parca s-au slabit muschii gatului, numai imi simt gatul intarit ca un fel de slabiciune a gatului.

Datorita acestui fapt am fost la medic la sectia de reumatologie si mi s-a facut o radiografie din care a constat diagnosticul de inceput de spondiloza cervicala,insa nu mi s-a dat niciun tratament. Am fost la farmacie , i-am explicat problema si mi s-a dat Fastum gel, dar nu a avut niciun fel de remediere.

Dupa care am fost si la medicul endocrinolog si mi s-a spus ca este glanda un pic marita si mi s-a dat tratament cu Euthyrox, dupa care sa revin dupa 6 saptamani la un alt control.

Problema este ca de aproximativ 2 saptamani , mai exact din data de 17.02.2015, iau tratamentul cu Euthyrox si nu a aparut niciun rezultat.

VA ROG FRUMOS SA IMI SPUNETI SI MIE CONCLUZIA DUMNEAVOASTRA Si ce ma indrumati sa fac in continuare !! sau daca ma puteti ajuta cu ceva , v-as fi recunoscator ! toate cele bune