InsulaBio.ro: Fără sintetice, noi ne bazăm pe NATURĂ


Autor: Livia.M
2 posts / 0 new
Ultima adăugare
InsulaBio.ro: Fără sintetice, noi ne bazăm pe NATURĂ

Frumusețea eternă se naște din natură.

Noi, de la InsulaBio.ro, suntem fascinații de alimentația sănătoasă, de cosmeticele cu ingrediente organice și de produsele de curățenie care, deși ne fac viața mai curată și mai igienică, nu dăunează sănătății umane sau mediului înconjurător. 

Susținem un nou stil de viață: respingem produsele cu ingrediente sintetice, modificate genetic sau contrafăcute și scoatem în evidență soluțiile oferite de mama natură. Sprijinim folosirea ingredientelor organice și bio pentru o viață sănătoasă și plină de bucurie.

Echipa InsulaBio.ro

Susținerea metabolismului și scăderea greutății

Extractul obtinut din cafeaua verde contine trei substante esentiale pentru mentinerea siluetei: acidul clorogenic, care intervine in reglarea metabolismului zaharului si grasimilor; cafestolul si kahweol-ul - substante reputate pentru calitatile lor detoxifiante, ele stimuleaza proprietatile depurative ale ficatului si ajuta la eliminarea toxinelor. Deci intradevar este o solutie buna, inclusiv, pentru slabire (pentru ca are mai multe efecte pozitive in ceea ce priveste metabolismul uman). Este insa foarte important sa fie administrat in mod controlat si nu inainte ca sa va sfatuit cu un medic (poate sa fie chiar si medicul de familie care este la curent cu istoricul medical). 

Soluția natura marca InsulaBio.ro pentru un metabolism echilibrat: http://www.insulabio.ro/green-coffee-bean-complex-pentru-vitalitate-si-detoxifiere/