Tratament naturist insomnie


1 post / 0 new
Tratament naturist insomnie

Buna ziua,

In urma cu 3 ani am suferit un soc emotional puternic ce mi-a afectat in primul rand psihicul si de aici au plecat si alte probleme:somn,dieta,viata de zi cu zi distrusa .
Timp de 2 saptamani nu am putut sa inchid un ochi. Am ajuns si la urgenta deoarece simteam o presiune pe creier si am spus ca asta imi este sfarsitul .. Am ajuns la urgenta si mi-au spus ca este o presiune intracraniana deoarece creierul meu nu era odihnit. 
 Am apelat la un medic psihiatru si acesta mi-a prescris antidepresive puternice: ely fix, xanax . Dupa urmarea acestui tratament mi-a fost si mai rau . Incepusem sa am spasmofilii, sa vars tot ceea ce mancam.... Oribil ... 
Am reapelat la un alt medic psihiatru Dr.Dobre Aurelia din Craiova, care a fost mana lui Dumnezeu si mi-a prescris un tratament naturist : Noni, Melatonina si 5HTP . 
Dupa 3 zile am dormit ca un prunc. Mi-au disparut starile de anxietate iar somnul este o placere acum.
Eu mil e-am comandat de pe acest site : http://farmacia-boreray.shopmania.biz/cumpara/doctor-s-best-best-noni-concentrate-650-mg-150-capsule-vegetale-8 , http://farmacia-boreray.shopmania.biz/cumpara/doctor-s-best-best-5-htp-100-mg-60-capsule-vegetariene-7 , http://farmacia-boreray.shopmania.biz/cumpara/doctor-s-best-dizolvare-rapida-melatonina-2-5-mg-60-tablete-19 . 

Nu intentionez sa fac reclama acestui site. Am dorit sa impartasesc aceata experienta neplacuta care intr-un final a avut un rezultat foarte bun .

Va doresc multa sanatate si un somn linistit