Am nevoie de ajutor urgent


Autor: VladC
3 posts / 0 new
Ultima adăugare
Am nevoie de ajutor urgent

Buna ziua eu si prietena mea am facut de fiecare data dragoste protejat...nu s-a rupt prezervativul nu nimic.Dar odata am facut-o cu o pastila ce se introduce in vagin se asteapta 10 minute si dupa se poate face dragoste in siguranta.In ultima vreme prietena mea a avut niste simptome ciudate...a urinat des o zi cam, cateodata este obosita iar in diminata asta i-a fost greata a vomat si are febra.Este insarcinata?A 2-a zi a fost la fel la ora 5 cand s-a trezit iarasi a vomat si au inceput sa i se inegreasca degetele acolo unde poarta inelele de argint.

Re: Am nevoie de ajutor urgent

Pentru a sti sigur daca este sarcina sau nu ar putea sa faca un test de sarcina, desi nu cred ca este vb de sarcina ( febra nu face parte din simptomele sarcinii; primele simptome ale unei sarcini pot fi greturi matinale, sensibilitate crescuta la nivelul sanilor si senzatia de tensiune la nivelul sanilor, pofte alimentare, dureri de spate, somnolenta, oboseala). Hiperpigmentarea (inchiderea la culoare a pielii) poate fi asociata unei eczeme de contact (reactie alergica la contactul cu argintul). Ar trebui sa consulte un medic pentru a vedea de la ce apar febra, greata, varsaturile (sunt manifestari necaracteristice care pot apare in foarte multe boli - frecvent apendicita). Multa sanatate! 

Re: Am nevoie de ajutor urgent

Aha multumesc...diseara va face un test de sarcina :-s stau cu inima la dinti (am doar 17 ani) a si atunci cand am folosit pastila ce se introduce in vagin nu mi-am dat drumul inauntru