Sarcina


Autor: LiliOprisan
5 posts / 0 new
Ultima adăugare
Sarcina

Mamicilor cu experienta, ce vitamine imi recomandati pentru perioada de planificare a sarcinii? Ne dorim tare mult un copil, dar nu stiu cum ar trebui sa ma pregatesc inainte, ce e bines a iau, ce nu. Va rog un sfat!

Re: Sarcina

Buna ziua,

In primul rand, ar fi bine sa va faceti o evaluare a starii de sanatate. Daca totul este in regula, medicul ginecolog va va recomanda sa incepeti sa luati acid folic, eventual si alte vitamine.

Multa sanatate!

Alina D.

Anonim (neverificat)
Re: Sarcina

Buna ziu tuturor Va rog sa-mi explicati riscurile administrarii de Duador 200mg (4 capsule) inainte de a primi marea veste, respectiv in primele 3 saptamani ale sarcinii. Se poate duce sarcina la capat? 

Re: Sarcina

Albendazolul are efect teratogen si este contraindicata administrarea lui gravide. Consultati-va cu medicul ginecolog al gravidei in privinta evolutiei sarcinii.

 

Multa sanatate!

Alina D.

Re: Sarcina

Ai dreptate Alina.

Eu insa, sunt ingrozita de ceea ce am citit despre nasterea prematura, fetelor! Nu am crezut ca poti pune in pericol atat de mult fatul, mai ales ca nu depinde de tine. Am auzit de testul PartoSure, care previne sarcina prematura. Eu voi face acest test de indata ce implinesc cele 20 de saptamani. Voi ce ziceti?