am nevoie de un raspuns


Autor: Mihamihaela
11 posts / 0 new
Ultima adăugare
am nevoie de un raspuns

am si eu o problema...sa incep ...pe data de 19 mai am avut doua raporturi sexuale neprotejate la intervale scurte unul de altul dar nu a ejaculat in mine...pe data de 30 mai mi-a venit ciclul, apoi pe data de 29 iunie din nou am avut ciclu si la inceputul lunii august din nou, mia intarziat putin...nu am avut niciun fel de simptom sau ceva legat de asa ceva decat ca am luat un kg sau 2 in greutate prin luna iunie si am avut o pofta mai mare de mancare..mentionez ca de atunci nu am mai avut niciun contact sexual...dar acum sunt balonata si parca sanii imi sunt mai mari dar nu sunt tari si urinez mai des...se poate sa fiu insarcinata ? plus ca ma simt putin greu se poate sa fie de la balonare si am gaze...va rog sa nu ma evitati si sa imi raspundeti ...va multumesc

Re: am nevoie de un raspuns

Din pacate cred ca prognosticul nu este unul favorabil ( din descriere inteleg ca este vorba de o diplegie spastica severa).Tratamentul consta in recuperare neuro-motorie sustinuta ( trebuie sa va adresati unui medic de recuperare, medicina fizica si balneologie). Unii pacienti cu diplegie spastica au prezentat ameliorari ale simptomatologiei (nu vindecari) cu ajutorul terapiilor alternative, cum ar fi masajul, yoga si chiropractica. Multa sanatate!

Re: am nevoie de un raspuns

E putin probabil sa fie vorba despre o sarcina , desi exista sarcini care merg cateva luni cu mentinerea menstruatiei. Cel mai bine ar fi sa mergeti sa cumparati un test de sarcina de la farmacie pentru a sti sigur. Multa sanatate!

Re: lubrifiere..

Lubrefierea insuficienta a vaginului are numeroase cauze : scaderea secretii de estrogen , infectii vaginale,etc. Mai multe informatii puteti gasi:

http://www.i-medic.ro/ sexologie/disfunctii-sexuale-feminine/lubrifierea-insuficienta-a-vaginului

Anticonceptionalele sunt uneori utilizati pentru tratamentul acestei probleme. Multa sanatate!

Re: am nevoie de un raspuns

multumesc frumos pt sfat...

Anonim (neverificat)
lubrifiere..

Buna! Sper sa puteti sa imi oferiti un raspuns -am o viata sexuala reusita, dar ultimele dati nu am reusit sa ma lubrifiez natural deloc! facem preludiu, el inca ma atrage, nu am probl medicale...si nu pot sa imi exlplic de ce..mentionez ca nu iau anticonceptionale.

Anonim (neverificat)
Re: am nevoie de un raspuns

hepatita b se poate transmite prin sarut?

Re: am nevoie de un raspuns

Da, s-a demonstrat transmiterea si prin saliva a virusului hepatitei B. Multa sanatate!

Anonim (neverificat)
Re: am nevoie de un raspuns

Am un frate bolnav dintr-un accident de masina la varsta de 13 ani. Acum are 16 ani si sufera de tetrapareza spastica cu o fisura pe creier de 7 milimetri. Nu se pote misca din pat, are stari nervoase foarte dese, a stat in coma profunda 3 luni pe baza aparatelor si la ora actuala partea lovita e in stare vegetativa de cand a fost accidentat. A stat la spitalul MARIE CURIE. Va rog frumos sa imi spuneti ce e de facut si ce sanse are fratele meu pentru a se vindeca!

Anonim (neverificat)
Re: am nevoie de un raspuns

Buna ziua. In urma cu 4-5 ani am suferit o depresie foarte puternica. La inceputul bolii mele am fost internat prin spitale am incercat tot felul de medicamente printre care si neuroleptice si antidepresive. Momentan starea mea este relativ buna desi iau in continuarea medicamente. In urma acestor numeroase medicamente pe care le-am luat am capatat un efect secundar al lor === disfunctia erectila. Va rog daca puteti sa-mi recomandati unul sau mai multe medicamente care m-ar putea ajuta. Sunt barbat si am 30 de ani, Multumesc anticipat pentru raspuns

Re: am nevoie de un raspuns

Ar trebui sa discutati cu medicul care va trateaza pentru depresiei si aceasta problema ( acesta va poate recomanda un tratament corect). In principiu tratamentul disfuntiei erectile consta in administrarea de inhibitori de fosfodiesteraza - include sildenafil (Viagra), tadalafil si vardenafil; prostaglandine ; yohimbina; testosteron; etc.  Mai multe informatii gasiti :

http://www.i-medic.ro/ sexologie/viata-sexuala-barbatilor/disfunctia-erectila-raspunsuri-la-intrebari-frecvente

Multa sanatate!