Candidoza!!


Autor: eu.eu
3 posts / 0 new
Ultima adăugare
Candidoza!!

buna ziua! mi s.a spus ca am candidoza de cei de la medlife. Mi-au dat tratament cu Lomexin crema timp de 10 zile si 2 pastile de flucovim 150 1 la 7 zile. Dupa o saptamana e la sf tratamentului am intretinut relatii sexuale cu pr mea(neprotejat) iar in urma acestora mi s.a inrosit capul penisului si pielea din jurul lui s.a umflat si era rosie si prezenta mancarimi. Cred ca si putine pete rosii pe cap erau.Ce sa fac? la un control nu m.as mai duce pt ca chiar m.au plimbat cei de acolo si am ramas fara bani. Va rog mult! Ieri mi s a spus ca am pietre la rinichi (3.5 mm) si mi.a dat sa iau rowatimex timp de 1-3 luni. Poate afecta cu ceva? Va multumesc!

Re: Candidoza!!

Din cauza posibilitatii de  transmitere sexuala a infectiei cu candida, ambii parteneri trebuie tratati. Probabil v-ati reinfectat cu candida. Va recomand sa repetati tratamentul. Multa sanatate!

Re: Candidoza!!

Si eu m-am tratat curand de candidoza, care e contagioasa deci trebuie sa va tratati amandoi si cred ca trebuie sa folositi prezervativul o vreme (mai bine intrebati ginecologul ca va explica mai bine)