crapatura intre gland si preput


3 posts / 0 new
Ultima adăugare
crapatura intre gland si preput

Buna ziua,

Ultima data cand am vrut sa fac sex anal cu partenera mea am intampinat o problema.
Cand am patruns-o am simtit o durere insuportabila la nivelul preputului, iar cand ne-am uitat la penis si am observat ca la capul acestuia, pielea care facea legatura intre gland si preput (acea piele subtire care se intinde cand este scos capul penisului...partea de deasupra penisului) era crapata destul de tare si sangeram. Am pierdut aproape 15 minute incercand sa opresc sangerarea si am reusit pana la urma, dar din momentul nefericitului accident ma doare aproape la fiecare miscare sau simpla atingere.
Este ceva grav? Mi se va vindeca cu adevarat acea crapatura? Mi se va crapa de fiecare data cand voi intretine relatii intime?

Va rog sa imi dati un raspuns urgent...sunt foarte speriat.

Re: crapatura intre gland si preput

Nu imi dau seama exact despre ce este vorba. Este posibil sa fie vb de ruperea fraului preputului are ca efect o sangerarea minora si nu are efecte permanente asupra zonei. Nu iti face probleme, zona glandului este o zona intens inervata (foarte multe terminatii nervoase). Foarte important este sa nu neglijati igiena intima pana la cicatrizarea ranii. Va recomand sa va adresati medicului urolog daca probleme persista. Multa sanatate!

Anonim (neverificat)
Ata si preputul

Daca inca nu am rupta complet ata,e aceasta un motiv pentru o ejaculare precoce??                                     Preputul are si el legatura cu asta? multumesc