Efecte adverse la tratamentul cu Climax Control


Autor: popa20
11 posts / 0 new
Ultima adăugare
Efecte adverse la tratamentul cu Climax Control

Produsul e un supliment pentru tratarea si prevenirea ejacularii precoce.

Ati simtit vreun efect advers in timpul tratamentului sau dupa?

O zi frumoasa!

Anonim (neverificat)
Re: Efecte adverse la tratamentul cu Climax Control

Eu l-am folosit pe perioada a 3 luni de tratament si nu am simtit nici un efect advers. Pana la urma cel mai important e sa faci un pas pentru a rezolva problema de care suferi.  Multi oameni sunt sceptici  atunci cand se gandesc ca niste suplimente pot rezova problema ejacularii precoce. Cu un program bine pus la punct se pot obtine rezultate  frumoase!

Anonim (neverificat)
Re: Efecte adverse la tratamentul cu Climax Control

Salutare!

Nici la mine nu s-au simtit efecte adverse si l-am folosit pe o durata de 2 luni de zile. Suplimentul asta e natural si probabil din cauza asta nu declanseaza efecte adverse!

Anonim (neverificat)
Re: Efecte adverse la tratamentul cu Climax Control

L-am luat pe 2 luni si nu am simtit sa-mi faca vreun rau. Totusi parca da o stare mica de energie, dar asta e  benefica pana la urma. Cred ca mareste putin tensiunea si din cauza asta apare energia aia. Oricum eu chiar sunt multumit de rezultatele pe care le-am obtinut cu produsul asta. Fiind din plante nici nu riscati prea mult sa apara efecte adverse, adica nu e la fel ca si cum ai lua pastile cu ingredienti chimci!

Acum stiu ce am de facut in caz ca o sa mai apara !

 

Anonim (neverificat)
Re: Efecte adverse la tratamentul cu Climax Control

Suplimentul asta l-am vazut si eu pe sit-urile straine in reclame, in urma cu cateva luni. Am vrut sa-l cumpar de atunci , pentru ca aveam si atunci probleme legate de ejacularea precoce, dar am zis sa mai astept ca poate problema o sa treaca de la sine. Se pare ca am facut o greseala deoarece nu s-a intamplat acest lucru.  Saptamana trecuta am cumparat o cutie din acest supliment si sunt megacurios cum o sa functioneze suplimentul asta pe metabolismul meu. Ideea este ca foarte multa lume spune ca isi face efectul diferit in functie de metabolismul fiecaruia, iar asta m-a pus putin pe ganduri!

 

Junioru (neverificat)
Climax Control

Salutare!
Am facut cura cu suplimentul asta chiar daca la mine durata actului sexual era destul de mare. Sunt multumit de rezultate si nu am avut efecte adverse.

Laaur (neverificat)
Nu am folosit

Nu stiu nimic pentru ca nam folosit. Merg mai mult pe partea de psihologie eu si mi se pare ca merge. rezist mai mult in timpul sexului. cand o fi sa am probleme mai mari si no sa mai mearga o sa iau si asa ceva.

Salut

Efecte secundare

Dupa parerea mea toate sit-urile au efecte secundare, doar ca unele au efecte adverse mai pronuntate in timp ce altele au efecte secundare mai mici.

Produsele pot avea efecte

Produsele pot avea efecte secundare, dar e important sa se aleaga acele produse care au efecte secundare mai mici.

Ca si efect secundar poate fi

Ca si efect secundar poate fi si o crestere a duratei actului sexual :)

Viata sexuala e foarte

Viata sexuala e foarte importanta pentru fiecare dintre noi si de asta e important sa avem grija de ea pentru a nu risca sa ne trezim cu tot felul de probleme care sa ne afecteze viata sexuala intr-un mod nu tocmai placut!