iritatii in zona genitala dupa contactul sexual - alergie?


Autor: gabitza4u
2 posts / 0 new
Ultima adăugare
iritatii in zona genitala dupa contactul sexual - alergie?

Buna ziua,

Va scriu din dorinta de a obtine cat mai multe informatii si sfaturi, care poate pe viitor ma vor indruma catre solutia necesara pentru a avea o viata sexuala normala si o relatie fara probleme cu viitorul meu sot.
Suntem de 7 ani impreuna si ne confruntam cu o problema aparent banala. Dupa contactul sexual, sotul meu se irita in zona genitala. la inceput nu ni s-a parut o problema, deoarece am zis ca este din cauza candidozei, pentru care am urmat tratament amandoi. dar chiar si dupa tratament, simptomele nu au disparut. ne-am dus la diversi doctori, dar fiecare ne spunea ca nu avem nimic. greu de crezut, avand in vedere iritatiile de dupa contact
Simptomele ar fi urmatoarele: eu - o scurgere abundenta cremoasa ( fara miros neplacut sau mancarimi). el - dupa contactul dexual, se inroseste, se usuca putin pielea ca si cum s-ar coji, si acolo raman pete rosii, care il ustura.
Ar putea fi vre-o incompatibilitate chimica intre noi doi? al ph-ului? ultimul raspuns legat de scurgerile mele ar fi ca am mucoasa iritata/ uscaciune vaginala si mi s-au dat niste ovule Feminela. El momentan se da cu crema Canesten, si i-a trecut cam 90%. Am cazut de acord sa nu avem contact sexual pana nu se vindeca el complet. Aveti cumva si alte sfaturi? Precizez ca acum vre-o 3 ani, am stat o perioada de vre-o 5 luni separat deoarece plecase din tara cu un contract. dupa doua luni ii disparuse iritatiile, dar cum am reluat contactul cand s-a intors, imediat a doua zi i-au aparut din nou.
Am facut urmatoarele analize acum 1 luna: Candida, Chlamydia,ureaplasma, mycoplasma, secretie genitala, examen bacteriologic, micologic, examen microscopic secretie genitala + babes nicolau care a iesit clasa 2. Dupa ce mi s-au citit toate aceste analize, rezultatul , cum am spus si mai sus, a fost ca nu am nimic, decat mucoasa iritata, si ca din cauza aceasta are loc secretia mai abundenta de la care se irita sotul meu. luna aceasta trebuie sa imi fac analizele periodice, si as dori sa le fac mai amanuntite. dar nu stiu exact ce sa cer sa mi se faca... am auzit ca s-ar putea sa fie el alergic la flora mea vaginala? exista asa ceva? ph acid poate? ce analize ar trebui facute ca sa vedem daca este el alergic la flora mea vaginala, sau la orice altceva ce tine de corpul meu? Va multumesc!

Re: iritatii in zona genitala dupa contactul sexual - ...

Buna ziua.Este posibil sa fie o diferenta de ph intre secretiile genitale ale celor 2 parteneri.Ph-ul mai acid predispune la proliferarea patologica a candidei.Se recomanda o dieta alcalinizanta bazata pe cruditati, si sucuri naturale.Legumele si fructele crude au rolul de a alcaliniza sangele si orgaismul.Ultilizarea lor sub forma cruda, in special sub forma de sucuri proaspat stoarse, dublate cu apa si in combinatiile adecvate, poate ajuta la restabilirea ph-ului organismului si implicit a florei vaginale in cazul femeii. Se pot asocia suplimente alimentare cu rol alcalinizant cum sunt capsulele Clorofila sau Spirulina cu urzica, cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi cu 30 minute inainte de masa.