Tratament impotenta cu Vigrax


Autor: ionicas
8 posts / 0 new
Ultima adăugare
Tratament impotenta cu Vigrax

Vigrax e un supliment pe baza de plante care trateaza disfunctia erectila. L-a folosit careva?

Tratament impotenta cu Vigrax

Nu l-am folosit. Am avut intr-o perioada probleme cu potenta, dar a trecut de la sine. Poate o fi fost de la stres sau pe fond psihologic. Disfunctia erectila are foarte multe cauze.

Demeter (neverificat)
Vigrax

Zilele astea am inceput si eu o cura cu suplimentul asta. Nu ma astept la minuni, dar macar acolo o imbunatatire sa vad. Fac si exercitii Kegel si folosesc si o pompa.

Remedii naturale cu efect tonic sexual

Buna ziua.Un remediu natural cu efect tonic sexual, care contribuie la creșterea performanței sexuale sunt capsulele Ginseng si Branca ursului.Se pot administra in cure de 1-2 luni.Au si efect tonic general, energizant, contribuind la ameliorarea stărilor de slăbiciune şi oboseală persistentă, susţine adaptarea organismului la stres (adaptogen), creşte rezistenţa la efort fizic şi psihic, este neurotonic, stimulent cerebral, îmbunătăţeşte memoria şi capacitatea de concentrare, este antioxidant, susţine fertilitatea, la femei menţine apariţia normală a menstruaţiei si este util în disconfortul apărut în perioada de premenopauză.Multa sanatae!

Disfunctie erectila

Cel mai indicat e sa ai o alimentatie adecvata si sa se faca sport. Doar asa putem avea o sanatate buna.

Dintre cei care ati folosit

Dintre cei care ati folosit cum mai sunt rezultatele acum. Au ramas sau e de moment?

Ce inseamna alimentatie

Ce inseamna alimentatie adecvata? Pana la urma ce trebuie sa mancam, sau ce trebuie sa facem pentru a ne creste potenta si pentru a avea o viata sexuala mai palpitanta?

Problemele cu viata sexuala

Problemele cu viata sexuala apar d eregula in a doua parte a vietii de pe la 50 de ani, dar daca ai diabet sau hipertensiune pot aparea mult mai devreme.