Leziune partea interioara a obrazului


Autor: RCtalin
2 posts / 0 new
Ultima adăugare
Leziune partea interioara a obrazului

Buna ziua.

In urma cu aprox. 6 luni mi-a aparut o leziune pe partea interioara a obrazului (cred ca mi-am muscat obrazul in somn, dar nu sunt sigur). Am incercat diverse tratamente (unguente, apa de gura cu clorhexidina, clatirea gurii cu infuzii de plante medicinale, clatirea gurii cu solutie de bicarbonat de sodiu si apa, etc) dar rana nu da semne de vindecare.

In general vorbind nu simt nimic neobisnuit in gura, dar uneori (de obicei dupa ce mananc sau beau ceva) apare o senzatie de usturime/ arsura in zona leziunii.

As vrea sa stiu ce medic specialist ar trebui sa consult. Precizez ca am fost deja la stomatolog si la un medic generalist, dar tratamentele indicate de ei nu au dat rezultate.

Buna ziua.Se poate face

Buna ziua.Se poate face clatiri bucale cu ceai d galbenele si sanzaiene si este indicat sa verificati sa nu aveti si o candidoza bucala forma usoara care incetineste refacerea leziunii.Pentru candidoza bucala se poate administra solutia Biomicin cate 2-3 picaturi de 3 ori pe zi intr-o lingurita de kefir.Amestecul se plimba prin gura pentru a tapeta mucoasa bucala si apoi se inghite.