problema penis ?


Autor: dany
3 posts / 0 new
Ultima adăugare
problema penis ?

Buna ! Am 22 de ani si am observat cam de vreo luna si jumatate o mica schimbare la nivelul glandului mai precis aproape de capul penisului. Este vorba de o mica urma de vreo 3 mm lungime care este mai rosie decat restul glandului. Nu simt durere iar la palpare nu se simte nicidecum ca ar fi crescuta ci mai degraba se simte oarecum mai aspru decat in restul glandului. Am o igiena corecta si nu am avut contact sexual in ultimul an. Ce am mai observat este ca, daca am spalat cu musetel, pare sa nu se mai observe. Stiam ca in jurul varstei de 20 de ani pot avea schimbari la nivelul organelor si ma gandesc ca ar putea fi vreun vas de sange in ideea in care nu am observat vreo modificare in ultima luna si jumatate. Intrebarea mea este daca ar putea fi ceva grav gen cancer, sau vreo alta problema ?

Re: problema penis ?

Va recomand sa va adresati medicului dermatolog; cel mai probabil este vorba de o boala cu transmitere sexuala ( trebuie in primul rand exclus prezenta sifilisului). Multa sanatate!

Anonim (neverificat)
Re: problema penis

Buna! Am observat o umflatura la baza penisului si nu stiu ce sa fac. Cand apas pe ea simt ca o intepatura si am stors putin umflatura si a iesit ceva de acolo si sange. Imi  puteti spune ce sa fac sa dispara umflatura va rog?