Probleme testicule


Autor: Dannon
3 posts / 0 new
Ultima adăugare
Probleme testicule

Buna. De curand , la o examinare intamplatoare am descoperit pe ambele testicule in aceeasi zona in partea de jos mai in spate o zona mai tare putin proeminenta cam ca varful unui bob de fasole. Aceasta proeminenta se simte doar cand testiculele sunt mai tensionate, cand le examinez cateva zeci de secunde se strang si atunci apare. In rest, cand sunt relaxate, la dus de exemplu in apa calda nu se simte absolut nimic. Nu simt nici un fel de durere sau de disconfort. Sunt motive de ingrijorare sa merg la un consult sau este ceva natural? Multumesc.

Re: Probleme testicule

Buna ziua,

Formatiunea pe care o simtiti la palparea testiculelor se numeste epididim. Acesta este un organ tubular, incolacit, atasat testiculului, la nivelul caruia se realizeaza maturarea spermatozoizilor. Ar fi bine sa mergeti la un medic urolog pentru a fi invatat cum se face autoexaminarea testiculelor, pentru a decele pe viitor eventuale modificari aparute la acest nivel.

Multa sanatate!

Alina D.

Anonim (neverificat)
Re: Probleme testicule

buna ziua..am si eu o problema legat de testicule..am avut un mic accident cu bicicleta am cazut de pe ea si mam lovit la un testicol...ma durut putin la inceput dar imi trecuse.insa testicolulrespectiv a inceput sa se umfle..si acuma e de marimea unui ou de gaina...ce ar pute f?se urmeaza un tratament ceva?va multumesc..o zi buna.