Produse naturiste Prostata


Autor: probiolife
5 posts / 0 new
Ultima adăugare
Produse naturiste Prostata

Folosesc produse naturiste de la Probiolife.ro.

Tu ce produse pentru prostata folosesti?Crezi ca produsele naturiste sau ceaiurile pentru prostata au efect pentru tine?

Poti citi detalii despre produse  prostata aici.Astept sfaturi sau ce tratamente ai urmat.

Re: Produse naturiste Prostata

Buna ziua.Alte remedii naturale cu eficienta dovedita prin evaluarea eficientei la pacienti cu hipertrofia benignă de prostată stadiul I şi II, prostatite acute şi cronice sunt capsulele Prostata realizate din extract de palmier de Florida (Serenoa repens), extract de Pygeum africanum, rădăcină de urzică (Urtica radix), ghimpe (Xanthii herba), extract de roşii (Lycopersici ecsulentum).Se administreaza 1 capsula dimineata si 2 capsule seara.In functie de afectiune se pot asocia si alte remedii naturale.Au efect antiandrogenic (scade excesul de testosteron), antiinflamator şi decongestionant al prostatei, diuretic, antispastic, antimicrobian.Sunt utile in prevenirea afecţiunilor prostatei la bărbaţii peste 35 ani.

Prostata marita poate sa duca la impotenta

Mi-au zis la ecografie ca am prostata marita. Poate sa duca asta la instalarea starii de impotenta. Ma tem putin din cauza acestui lucru.

Pentru potenta un produs bun

Pentru potenta un produs bun e si pornpropills un supliment din plante. Produsele din plante pot sa ajute destul de mult si la reolvarea unor probleme de prostata.

Probleme prostata

Intr-adevar problemele de prostata pot sa conduc in timp si la aparitia unor dereglari la nivelul aparatului sexual masculin care sa duca la disfunctii de tipul ejaculare precoce sau mentinerea slaba a erectiei. Totusi daca este bine gasita cauza viata sexuala nu vad de ce ar ave ade suferit.