ruperea(craparea) preputului


Autor: robert2020
4 posts / 0 new
Ultima adăugare
ruperea(craparea) preputului

Buna ziua. Ma numesc< Robert, am 20 de ani si am si eu o problema, in urma cu ceva timp am observat ca in jurul preputului(partea interioara, mai la varf) mi-au aparut mai multe crapaturi(rupturi) longitudinale. Aparitia acestor crapaturi(rupturi) este de provocata atunci cand penisul este in erectie si vreau sa-l decalotez, preputul ne putand fi retras in totalitate.Daca fortez decalotarea peniului preputul se rupe.Atunci cand imi apar obisnuiesc sa folosesc un unguent(baneocin) care ma ajuta in vindecarea lor dar la urmatoarea data cand penisul imi intra in erectie si incerc decalotarea din nou in zona preputului imi apar acele crapaturi(rupturi) care dau impresia ca preputul nu este suficient de elastic si se rupe atunci cand se incearca decalotarea. Cum as putea sa tratez aceasta poblema? Exista un unguent care sa-l pot folosi?Va rog sa ma ajutati cu sfatul dumneavoastra.

Multumesc!

Re: ruperea(craparea) preputului

Ar trebui sa va adresati unui medic pentru stabilirea corecta a diagnosticului si tratamentului corespunzator. Este posibil sa fie vorba despre tentative intempestive de decalotare a glandului care produc fisuri care prin cicatrizare ingusteaza inelul preputial cu aparitia fimozei cicatriciale (incapacitatea de retractare a preputului in totalitate). Fimoza cicatriceala se opereaza cand a fost diagnosticata, indiferent de varsta. Unguentul cu steroid este acum tratamentul de baza pentru fimoza. Multa sanatate!

Anonim (neverificat)
Re: ruperea(craparea) preputului

Buna ziua as dori sa cer si eu o parere, am 20 si de ceva timp mi-au aparut micute crapaturi pe varful penisului pe preput mai bn spus, sunt putin sa spun asa cam jenante pt momentele in care penisul intra in erectie ustura oarecum, nu ma impiedica in a intretine relatii sexuale deoarece durerea e la inceput dupa care se pierde, dar cu toate astea as dori sa stiu si eu daca aveti vreo idee despre ce ar fi?? 

Re: ruperea(craparea) preputului

 

Am un prieten ( 24 ani ) care imi tot spune ca nu i se "beleste" cum trebuia si ca are dureri ingrozitoare . Zice ca nu i se rupe "ata" nici cum si nu stie ce sa faca ... El zice ca stie treaba asta de 7 ani si nu a facut nimic in aceasta privinta de frica si imi spune ca crede ca are fimoza si sa nu fie o boala periculoasa ... exista ceva riscuri ptr ce are el sa pateasca ceva ??? Eu i`am spus sa consulte un medic specialist dar nu vrea ca ii este rusine si frica sa nu pateasca ceva... Ce poate face in acest caz ... ???? Exista posibilitatea sa poata sa`si rupa el singur "ata" ... am citit si pe alte site`uri sh forum`uri ca poti sa`ti rupi tu singur "ata"cu un bisturiu sau ceva de genu ...  Sunt ceva tratamente ptr asa ceva ptr durere sau ceva de genu ??? Va rog sa ma ajutati cu aceasta problema . Va multumesc . O zi frumoasa, la revedere !