Termen cautat
Domeniu
Localitate

Centru medical cu experienta, cauta medici specialisti


Autor: aidesante
Nivelul de experienta
Nu are importanta experienta
Tipul contractului
Full time
Oferta / bonusuri
Locatie ultracentrala - zona 1 Mai - Banu Manta (proximitate piata 1 Mai) in curs de avizare pe specialitate precum si conditii de colaborare avantajoase cu alte servicii paraclinice aferente clinicii - laborator si imagistica (cabinetul urmeaza sa fie dotat cu un ecograf Aloca; centrul medical dispune de o retea de laboratoare partenere). Telefon, laptop.
Nivel salariu
Confidential
Localitate

Centru medical cu experienta in ambulatoriul de specialitate lanseaza competitie pentru un cabinet cu doua specialitati medicale in vederea contractarii pe anul curent. Se cauta colaboratori medici specialitati medicale: Endocrinologie, Cardiologie, Alergologie, Nutritie si Diabet, Gastroenterologie, Medicina interna, etc. 

CERINTE:

Se cauta personal calificat care sa ofere promtitudine in realtia cu pacientii si personalul clinicii si care sa apreciaze spiritul de echipa. 

Disponibilitate de lucru cu norma intreaga (7 ore / zi, 5 zile pe saptamana alternativ in ture 2 - 3 zile pe saptamana dimineata); se admit colaboratorii cu garzi pe spitale. 

Promovarea examenului de specialitate cu drept de practica pe anul in curs; 

Competenta in ecografie (in functie de specialitate) constituie un avantaj. 

Viziunea prospectiva in vederea dezvoltarii unui praxis precum si promptitudinea contactarii via mail ( office@aide-sante.ro cu titlul: Specialitatea - Numele - Pentru angajare/colaborare) sau telefonic (0722988939) inainte de 7 ianuarie 2013 este apreciata.

 

Contacteaza