Termen cautat
Domeniu
Localitate

consultant medical part-time colaborare


Autor: tibby49
Nivelul de experienta
Fara experienta
Tipul contractului
Part time
Oferta / bonusuri
La fiecare contract incheiat se ia comision mare. Pacientii asculta de farmacisti, de medici, de asistente medicale, de cadrele medicale in general, asa ca un spectru foarte larg de clientela va ofera sume uriase in fiecare luna. Si cum capitala are aproape 2 milioane de pacienti, faceti o socoteala cati euro puteti castiga. Job-ul este extrem de simplu si extrem de banos.
Nivel salariu
Confidential
Localitate

Doriti sa aveti venituri suplimentare sigure pentru tot restul vietii, de care sa va folositi oricand si oriunde?

Doriti sa aveti asigurata ziua de maine atat pentru dumneavoastra cat si pentru familiile dumneavoastra?

Doriti sa fiti apreciati si admirati de pacienti?

Va doriti cu adevarat sanatosi?

Daca da, scrieti la email: cisabelcor@gmail.com

Este oportunitatea maxima prin care un medic, asistenta medicala, coafeza, cosmeticiana, maseuza, profesoara, hair-stylist, manichiurista, instructor fitness, nutritionist, estetician, psiholog, vanzatoare, antreprenor, broker, consilier, agent,manager,etc. persoane de toate categoriile sociale care au legatura cu clientela, isi pot dezvolta reteaua in maxim o luna de zile castigand extraordinar de mult (sume de la 800 la 5000 euro). Fiti intreprinzatori, intelepti si dornici de a castiga bani. Noi va spunem care este reteta cea mai buna la acest tip de job pe care vi-l oferim: acela de consultant medical.

NU TREBUIE SA FACETI MARE EFORT, DOAR SA GASITI CAT MAI MULTI PACIENTI PE CARE SA II TRIMITETI LA SEDIUL COMPANIEI NOASTRE. SUNT ZILE SI ORE CAND EI POT VENI.DACA VA INTERESEAZA UN JOB ATAT DE SIMPLU DAR ATAT DE BANOS, CONTACTATI-NE.

Contacteaza