Termen cautat
Domeniu
Localitate

Medic Rezident Psihiatrie/Psihosomatică – Rheinland - Pfalz


Autor: tw.con. GmbH
Nivelul de experienta
Fara experienta
Tipul contractului
Full time
Oferta / bonusuri
Noi vă oferim: • Serviciile noastre sunt gratuite pentru candidaţi • Ne ocupăm de toate formalităţile necesare angajării Dvs. (recunoaşterea dreptului de liberă practică) • Vă oferim sprijinul nostru pe parcursul întregului proces de recrutare, dar şi pe perioada ulterioară angajării Dvs. tw.con. este o societate germano - română specializată în plasarea de forţă de muncă înalt calificată, în special medici şi specialişti IT din diferite state EU pentru Germania, având sediul la Frankfurt. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm, vizitaţi pagina noastră: www.twcon.ro. Ne bucurăm să primim aplicaţia dvs. pe adresa: jobs@twcon.de Pentru întrebări, nu ezitaţi să contactaţi pe colega noastră, Alina Wendel pe e-mail: alina.wendel@twcon.de sau la telefon: +40-21 5692520.
Nivel salariu
peste 2000 Euro
Localitate

Clientul nostru este o clinică din Germania, situată în Rheiland – Pfalz, între Köln şi Frankfurt, care se ocupă de tratarea bolilor psihosomatice, având circa 400 paturi.

Clinica acoperă un spectru larg, avand secţie de reabilitare, dar şi acută, fiind renumită în Germania pentru dotarea de care dispune.

Pentru clientul nostru căutăm:

Medic Rezident Psihiatrie/Psihosomatică

Cerinţe:

-          Licenţiat al facultăţii de medicină

-          Bune cunoştinţe de limba germană la nivel cel puţin B2

-          Interes pentru domeniul Psihiatrie şi Psihosomatică

 

Clientul nostru oferă:

 

-          Posibilitatea de a începe sau a continua rezidenţiatul în Psihiatrie sau Psihosomatică

-          Lucrul într-un mediu profesionist

-          Remuneraţie adecvată şi corespunzătoare nivelului din Germania

-          Posibilitatea de a trăi şi a munci într-o zonă atractivă, având calitate de viaţă înaltă fiind în apropierea metropolelor Frankfurt si Köln

Contacteaza