Termen cautat
Domeniu
Localitate

Medic Specialist / Rezident Medicina Muncii


Autor: tw.con. GmbH
Nivelul de experienta
Sub 6 luni
Tipul contractului
Full time
Oferta / bonusuri
Noi vă oferim: • Serviciile noastre sunt gratuite pentru candidaţi • Ne ocupăm de toate formalităţile necesare angajării Dvs. (recunoaşterea dreptului de liberă practică, recunoaşterea certificatului de medic specialist) • Vă oferim sprijinul nostru pe parcursul întregului proces de recrutare, dar şi pe perioada ulterioară angajării Dvs. tw.con. este o societate germano - română specializată în plasarea de forţă de muncă înalt calificată, în special medici şi specialişti IT din diferite state EU pentru Germania, având sediul la Frankfurt. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm, vizitaţi pagina noastră: www.twcon.ro. Ne bucurăm să primim aplicaţia dvs. pe adresa: jobs@twcon.de Pentru întrebări, nu ezitaţi să contactaţi pe colega noastră, Alina Wendel pe e-mail: alina.wendel@twcon.de sau la telefon: +40-21 5692520.
Nivel salariu
peste 2000 Euro
Localitate

Clientul nostru este o companie de prestări servicii şi consultanţă în domeniul Medicina Muncii, având mai multe sedii pe teritoriul Germaniei, atât în zona Bazinului Ruhr (Nordrhein-Westfalen), cât şi în Berlin şi Sachsen. Acesta oferă servicii de control de Medicina Muncii în funcţie de activitatea angajaţilor care urmează să fie examinaţi. Activitatea se desfăşoară atât la sediul clienţilor, cât şi în Praxis.

Pentru toate punctele de lucru ale clientului nostru, căutăm:

Medic Specialist / Rezident Medicina Muncii

Cerinţe:

-          Licenţiat al facultăţii de medicină

-          Bune cunoştinţe de limba germană la nivel cel puţin B2

-          Ca Medic Specialist Medicina Muncii: certificat de Medic Specialist Medicina Muncii

-          Ca Medic Rezident Medicina Muncii: experienţă cel puţin 2 ani în Medicina Muncii / Medicina de Familie sau Medicină Internă

Clientul nostru vă oferă:

-          Posibilitatea de a trăi şi a munci într-o zonă atractivă în Nordrhein - Westfalen, Berlin sau într-unul din oraşele Leipzig sau Dresden

-          Mediul de lucru profesionist şi dotare tehnică foarte modernă

-          Maşina de serviciu, care poate fi folosită şi în scop personal

-          Remuneraţie adecvată şi corespunzătoare nivelului din Germania

 

Clientul nostru vă oferă posibilitatea de a continua rezidenţiatul în Medicina Muncii, având 2 ani cel puţin de rezidenţiat în Medicină Internă sau Medicină de Familie efectuaţi într-un spital din ţara dvs. După recunoaşterea acestei perioade de rezidenţiat deja efectuată în ţara dvs., puteţi continua încă 3 ani de rezidenţiat la clientul nostrum, obţinând astfel titlul de Medic Specialist în Medicina Muncii.

Contacteaza