Termen cautat
Categorie

Antioxidant softgels, capsule


Autor:

Compozitie

Beta caroten (pro-vitamina a) 5000 IU
Vitamina E 100 IU
Vitamina C (acid ascorbic) 250 mg
Seleniu (sodium selenat) 50 g
Mangan (sulfat) 2 mg
Cupru (gluconat) 0.5 mg
Intr-o baza continand extract de Gingo Biloba, lecitina, glicerina, calciu dibazic, pudra de morcovi, rosii, capsuni, varza, spanac, broccoli,usturoi.

Actiune terapeutica

Neutralizeaza compusii chimici instabili din corp, denumiti radicali liberi, care produc distrugeri oxidative in celulele si tesuturile umane. Stimuleaza imunitatea organismului si respiratia celulara. Intervine in sinteza nucleoproteinelor, impiedica formarea placilor de aterom, reduce riscul bolilor coronariene, creste durata de viata si intarzie procesele degenerative ale imbatranirii.

Indicatii

Preventiv si curativ in boli cronice cardio-vasculare, cerebrale si degenerative, tulburari coronariene, arteroscleroze, cataracte, ciroze, neoplasme. Intervine in ameliorarea simptomelor legate de varsta si intarzie procesul natural de imbatranire. Se recomanda persoanelor active, surmenate fizic sau intelectual, celor care lucreaza in medii poluate sau cu radiatii, fumatorilor.

Mod de administare

Adulti: o capsula pe zi, preferabil dupa masa.

Contraindicatii

Nu exista.

Precautii

A nu se depasi doza stabilita! In timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor!

Efecte adverse

Nu exista.

Categorii de medicamente