Termen cautat
Categorie

Calibrum 50 plus, comprimate


Autor:

Multivitamine cu minerale, extract de Ginseng si ginkgo biloba
Supliment alimentar
Pentru imbunatatirea memoriei si a vitalitatii

Vitaminele sunt substante necesare organismului, cu toate ca nu sunt produse de acesta. Din acest motiv, aportul vitaminic trebuie realizat prin intermediul alimentelor. Vitaminele influenteaza aproape intreaga activitate a organismului (de la sistemul imunitar pana la functionarea corecta a metabolismului), lipsa lor sau prezenta in exces putand produce tulburari de sanatate.
Profesorii de la Universitatea Harvard, Kathleen M.Fairfield si Robert H. Fletcher, recomanda tuturor pacientilor adulti, utilizarea zilnica a 1 (unui) comprimat cu multivitamine si multiminerale.

Calibrum 50 plus contine pe langa toate vitaminele si mineralele necesare (13 vitamine, betacaroten, 15 minerale) si o combinatie unica de extracte naturale de Ginseng si ginkgo biloba, care creste puternic efectul acestora.
Ginseng si Ginkgo biloba, impreuna cu vitaminele si mineralele, intaresc semnificativ mecanismul de aparare al organismului, producand vitalitate si imbunatatirea memoriei si concentrarii pe termen lung.

Mod de administrare

1 comprimat filmat zilnic.

Forma de ambalare

30 sau 60 comprimate filmate.

Produsul nu este destinat copiilor sub 12 ani.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Categorii de medicamente