Termen cautat
Categorie

Calibrum babyplan, comprimate


Autor:

Multivitamine ii minerale pentru femeile insarcinate

Supliment alimentar

Pentru perioada de planificare a sarcinii ii primul trimestru de sarcina

Necesarul de vitamine ii minerale al organismului difera pe durata sarcinii – de la faza de planificare, la fazele individuale ale sarcinii ii continuand cu perioada de alaptare. Prin urmare, Calibrum , o marca inregistrata, vine cu o solutie unica. Calibrum babyplan este conceput pentru a fi administrat in perioada de planificare a sarcinii ii in primul trimestru de sarcina, in timp ce Calibrum mami poate fi utilizat incepand cu al doilea trimestru de sarcina ii pe durata alaptarii.

De ce sunt vitaminele, mineralele ii aportul corect al acestora atat de importante pentru femeie inainte de a ramane insarcinata ii in prima parte a sarcinii?
Calibrum babyplan tine seama de recomandarile geneticienilor ii ginecologilor/obstetricienilor cu privire la suplimentele de acid folic ii vitamina E, vitamina C sau minerale cum ar fi iodul ii fierul. Acest produs ofera organismului substantele necesare pentru a ajuta o femeie sa ramana insarcinata precum ii sa faca fata stresului sporit asociat cu sarcina, cu respectarea maxima a sigurantei copilului.

Ce vitamine si minerale contine Calibrum babyplan ?

Calibrum babyplan contine vitamina naturala E, vitamina C, acid folic ii mineralele iod ii fier. Compozitia produsului ii dozele zilnice ale diferitelor vitamine ii minerale au fost stabilite in urma consultarilor cu expertii clinici ii au fost recomandate ca optime ii echilibrate de catre specialiiti in ginecologie ii genetica.

Recomandarile geneticienilor si ginecologilor/obstetricienilor

Produsul Calibrum babyplan ia in considerare necesarul femeilor ii recomandarile geneticienilor ii ginecologilor/obstetricienilor pentru perioada dinaintea sarcinii ii in primele trei luni de sarcina.

Dozaj:

1 comprimat filmat zilnic.

Ambalaj:

30 comprimate filmate.

Produsul nu este destinat copiilor sub 3 ani.
A nu se depaii doza zilnica recomandata!
Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.
A se pastra la loc uscat la temperaturi cuprinse intre 10-25 grade C, in ambalajul original inchis etani.
A se proteja de lumina directa a soarelui ii umiditate.
A nu se lasa la indemana copiilor.

Categorii de medicamente