ralcom


E-mail

Plaintext email only
Nu
Adresa site: 
Adresa: 
Str. Raspantiilor nr. 20 A,020548 Bucuresti-2, Romania
Numere de telefon: 
+40 21 - 210 65 40 ; +40 21 - 211 15 41 ; +40 21 - 212 27 02

Deschiderea produsa de anii '90 a impus in domeniul comunicarilor de tip stiintific si profesional o diversitate de manifestari sustinute de o crestere vertiginoasa a apetitului informational si de rapiditatea de transmitere a informatiilor propuse de Internet si noile sisteme tehnologice revolutionare.

Informatiile din toate domeniile profesionale, expertiza si know-how-ul profesional au devenit “produse” de larg consum iar congresele, expozitiile, simpozionele, targurile si alte forme de evenimente, vehicule de transmitere dar si de consum a acestora.

Capacitatea enorma de absorbtie a publicului roman, a permis manifestarea din abundenta a unor astfel de evenimente si a impus in mod evident si necesitatea organizarii lor in mod riguros, structurat si profesionist.

De 17 ani Ralcom Exhibitions este un partener esential in industria organizarii de conferinte si congrese profesionale atat pentru organizatii guvernamentale cat si pentru organizatii din domeniul public si privat.

In calitate de arhitecti de evenimente, Ralcom Exhibitions s-a ocupat de organizarea a 47 conferinte si congrese nationale si internationale, avand un activ mediu in ultimii trei ani de 4.840 participanti pe an.

Pentru noi rapiditatea de circulatie a informatiilor se traduce in rapiditate in reactii, capacitate de previziune, flexibilitate dar si minutiozitate.

Datorita know-how-ului, expertizei si tehnologiei de care dispune, Ralcom Exhibitions ofera garantia unui eveniment bine organizat, profitabilitate si satisfactie atat pentru clienti, cat si pentru beneficiarii si partenerii evenimentului.

In viziunea noastra, un eveniment este de succes cand totul decurge in mod profesionist, evenimentul are personalitatea dorita de client si este asigurat un cadru bine definit in acord cu standardele europene din domeniul comunicarii.

Ne place sa ne surprindem clientii dand atentie micilor detalii care produc marile efecte si incantare atat pentru gazde cat si pentru oaspeti.

Evenimente

Acest organizator nu are nici un eveniment

Statistici
Numarul de vizite 2417