Boswellia


Autor: george
Imagini

Alte denumiri ale boswelliei

Boswellia serrata sau rasina de Boswellia serrata.

Ce este boswellia?

Boswellia este un arbore din a carui rasina sunt pregatite unele produse medicamentoase.

Nu exista suficiente date care sa ateste eficienta boswelliei in ceea ce priveste urmatoarele conditii medicale:

  • astm, artrita sau boala Crohn.

Care este modul de actiune al boswelliei?

Rasina extrasa din boswellia contine substante ce au capacitatea de a reduce inflamatiile din organism.

Precautii in ceea ce priveste boswellia

Pentru majoritatea oamenilor boswellia nu prezinta nici un fel de riscuri. Exista, insa, situatii cand produsele pe baza de rasina de boswellia cauzeaza dureri abdominale, senzatie de voma si diaree. Deasemenea aplicata direct la nivelul pielii, aceste produse pot duce la reactii alergice.

Femeile insarcinate sau cele care alapteaza trebuie sa evite consumul de boswellia in cantitati mai mari decat cele utilizate in scopuri culinare.

Doze recomandate

Stabilirea dozei de boswellia, optima pentru fiecare persoana depinde de anumiti factori precum varsta, stare generala de sanatate si existenta unor conditii medicale. Pana la momentul actual, studiile de specialitate nu au putut releva o doza zilnica sigura pentru organism. In plus, trebuie sa tineti cont de faptul ca in cazul tratamentelor pe baza de plante medicinale, respectarea cu strictele a dozelor recomandate este vitala.

Comentarii

Sunt foarte incantata cand vad ca se mareste dorinta de a transmite informatii extraordinare celor care vor sa fie cu adevarat sanatosi si nu numai.

Am lucrat 43 de ani de munca, conducand sectorul de resurse umane intr-o institutie cu activitate in patru judete in tara:Alba,Arad.Bihor si Hunedoara,firma avand sediul in Deva,confirmand drepturile salariatilor privind munca depusa.

Iesind la pensie  am vrut sa abordez prin munca mea si latura de alimentatie cat de cat si am fiintat o firma cu domeniul principal de activitate:productie,procesare si comercializare fructe de padure in conserve bio pentru copii.

Nu fac nici o stropire decat cu plante de camp in caz de protectie daunatori.

Sunt fericita atunci cand pot comunica constructiv cu specialisti dornici de sanatatea cetatenilor.

Cu stima si respect,

Asa sa ne ajute Dumnezeu pentru a creea ceea ce este valoros.