Teucrium scorodonia


Autor: george
Imagini

Alte denumiri ale plantei Teucrium scorodonia

Teucrium scorodonia

Ce este planta Teucrium scorodonia?

Teucrium scorodonia este o planta ale carei parti (cu exceptia radacinii) sunt folosite pentru pregatirea unor medicamente.

Nu exista suficiente date care sa ateste eficienta plantei Teucrium scorodonia in ceea ce priveste urmatoarele conditii medicale:

  • afectiuni stomacale si intestinale, tuberculoza, inflamatii ale cailor respiratorii, bronsita, spasme la nivelul gatului, hipertensiune arteriala, vindecarea ranilor sau afectiuni hepatice.

Care este modul de actiune al plantei Teucrium scorodonia?

Teucrium scorodonia contine anumite substante chimice care au capacitatea de a scadea spasmele musculare si de a relaxa muschii de la nivelul pieptului.

Precautii in ceea ce priveste planta Teucrium scorodonia

Pana la momentul actual nu exista suficiente date care sa confirme siguranta administrarii plantei Teucrium scorodonia in scopuri terapeutice. Deasemenea medicii specialisti nu au reusit sa stabileasca efectele secundare ale acestei plante.

Femeile insarcinate sau cele care alapteaza trebuie sa evite planta Teucrium scorodonia.

Doze recomandate

Stabilirea dozei de Teucrium scorodonia, optima pentru fiecare persoana depinde de anumiti factori precum varsta, starea generala de sanatate si existenta unor conditii medicale. Pana la momentul actual, studiile de specialitate nu au putut releva o doza zilnica sigura pentru organism.