Termen cautat

Remedii naturiste pentru exfolierea pielii


Autor: george

Exfolierea pielii este un proces normal prin care stratul vechi de piele este inlocuit de altul nou, regenerat, sanatos si iradiant. In cazul in care din diverse motive procesul natural de exfoliere a pielii este incetinit, este recomandat ca fiecare dintre noi sa apeleze la anumite remedii pentru a indeparta stratul vechi al pielii.

Remedii pregatite acasa pentru exfolierea pielii

  1. Amestecati cate 1 lingura de praf de copt si solutie pe baza de manol. Aplicati pe fata amestecul rezultat, cu miscari circulare. Lasati sa actioneze cateva momente apoi spalati bine tenul.

  2. Amestecati 1 ou, 1/2 ceasca de miere de albine si 1 ceasca de faina de ovaz. Aplicati continutul rezultat la nivelul pielii, cu miscari circulare, lasati-l sa actioneze timp de 15 minute apoi spalati bine pielea.

  3. Amestecati 1/2 lingurita de sare de mare si 1 lingurita de praf de copt. Aplicati continutul rezultat la nivelul pielii, cu miscari circulare, lasati-l sa actioneze timp de 15 minute apoi spalati bine pielea.

  4. Amestecati 1/2 lingurita de suc de rosii, 1/2 lingurita de miere de albine, 1/2 lingurita de lapte, 1 lingurita de migdale pisate si cateva picaturi de ulei esential de patchouli. Aplicati continutul rezultat la nivelul pielii, cu miscari circulare, lasati-l sa actioneze timp de 15 minute apoi spalati bine pielea.

  5. Amestecati 1 lingurita de fasole mung, cateva picaturi de ulei esentia de patchouli, putina apa de trandafiri si suficient lapte incat sa obtineti o pasta. Aplicati continutul rezultat la nivelul pielii, cu miscari circulare, lasati-l sa actioneze timp de 15 minute apoi spalati bine pielea.

  6. Amestecati putin suc de aloe vera sau gel de aloe vera cu 1 lingura de praf de copt. Aplicati continutul rezultat la nivelul pielii, cu miscari circulare, lasati-l sa actioneze timp de 15 minute apoi spalati bine pielea.

  7. Amestecati migdale pisate, miere de albine, capsuni, faina de ovaz si castravete. Aplicati continutul rezultat la nivelul pielii, cu miscari circulare, lasati-l sa actioneze timp de 15 minute apoi spalati bine pielea.