Termen cautat

Remedii naturiste pentru hemoragia disfunctionala uterina


Autor: george

Hemoragia disfunctionala uterina este caracterizata de sangerari intermenstruale (intre menstre), ca urmare a dezechilibrelor hormonale sau a formarii unei mase straine in interiorul cavitatii uterine.

Remedii pregatite acasa pentru hemoragie disfunctionala uterina

 1. Cretisoara are capacitatea de a regla nivelul de hormoni din organism, motiv pentru care aceasta planta constituie un remediu ideal pentru hemoragie disfunctionala uterina.

 2. Radacina de ginseng este eficienta pentru cresterea sistemului imunitar.

 3. Gentiana detine proprietati antiinflamatorii, antibacteriene si antibiotice, reducand hemoragiile uterine si stimuland sistemul nervos.

 4. Frunzele de alfalfa au capacitatea de a detoxifia organismul, de a ameliora inflamatiilor si de a regla nivelul de hormoni din organism.

 5. Introduceti in alimentatia dumneavoastra ghimbirul, fie proaspat fie sub forma de pudra. Acest remediu are capacitatea de a regla nivelul de hormoni responsabili de aparitia hemoragiilor disfunctionale uterine.

 6. Administrati zilnic ceai de vita-de-vie sau suplimente naturale pe baza acestei plante. Vita-de-vie are capacitatea de a regla nivelul de progesteron din organism si implicit de a regla hemoragiile uterine.

 7. Folositi remedii pe baza de fructul castitatii.

 8. Amestecati 113g de radacina de saraca indica, o cantitate egala de lapte si aproximativ 500g de apa. Fierbeti la foc mic apoi impartiti cantitatea de lichid ramas in 2-3 doze pe care trebuie sa le consumati pe intreaga perioada a ciclului menstrual.

 9. Consumati zilnic ceai de capsuni. Acest remediu fortifiaza peretii uterini si regleaza ciclul menstrual.

Alte sfaturi cu privire la hemoragia disfunctionala uterina

 1. Aplicati creme pe baza de progesteron.

 2. Odihniti-va la pat.

 3. Efectuati exercitii yoga