Termen cautat

Remedii naturiste pentru parul degradat


Autor: george

Parul degradat este rezultatul perioadelor indelungate in care parul dumneavoastra a fost vopsit, ondulat, indreptat, expus razelor solare sau temperaturilor scazute si vantului puternic, precum si petrecerii unei perioade indelungate in apa de piscina sau apa sarata din mare. Ca urmare a tuturor acestor factori parul dumneavoastra devine, uscat, despicat si deshidratat.

Remedii pregatite acasa pentru par degradat

  1. Masati parul si scalpul cu putin ulei de migdale, infasurati parul intr-un prosop cald. Repetati acesti pasi de cateva ori, iar daca vreti sa lasati acest remediu sa actioneze pe intreaga noapte puteti folosi o masca pentru par.

  2. Aplicati o masca de par cu maioneza, care sa regaseasca in compozitia sa atat galbenus, cat si albus de ou. Folositi aceasi pasi ca in cazul uleiului de migdale si lasati tratamentul sa actioneze timp de 2 ore. Curatati parul cu un sampon bland.

  3. Alternati mastile de par cu ulei de migdale si maioneza.

  4. La ultima samponare folositi putin otet de mere.

Dieta pentru par degradat

  1. Consumati cat mai multe alimente bogate in proteine, vitamine si minerale, asa cum sunt cerealele integrale, nucile, semintele, fructele si legumelor.

  2. Beti in fiecare zi cel putin 8-10 pahare cu apa.

Alte sfaturi cu privire la parul degradat

  1. Tundeti fierele de par despicate.

  2. Folositi sampoane si produse de intretinere a parului cu o compozitie blanda.

  3. Evitati coafarea parului cu undulatorul sau placa pentru par, precum si folosirea uscatorului pentru par.