Termen cautat

Remedii naturiste pentru parul facial


Autor: george

Parul facial reprezinta o problema inestetica atat pentru barbati cat si pentru unele femei. Astfel, in vreme ce unele reprezentate ale sexului frumos se confrunta cu o pilozitate excesiva la nivelul fetei, unii barbati pot fi deranjati de cresterea neuniforma a parului facial. Indiferent care este situatia in care va regasiti este extrem de important sa intelegeti ca aceasta problema poate fi remediata cu multa usurinta.

Remedii pregatite acasa pentru par facial

  1. Amestecati zeama de la 1 lamaie, putin zahar si apa. Aplicati pasta rezultata la nivelul fetei in directia de crestere a firelor de par, lasati-o sa actioneze timp de 10 minute, apoi spalati bine fata. Administrati acest remediu de 2 ori pe saptamana.

  2. Amestecati 1 lingura de zeama de lamaie si 4 lingurite de miere de albine. Aplicati pasta rezultata la nivelul fetei in directia de crestere a firelor de par, lasati-o sa actioneze timp de 10 minute, apoi spalati bine fata. Administrati acest remediu de 2 ori pe saptamana.

  3. Amestecati putin turmeric macinat cu 1 cana cu lapte. Aplicati amestecul rezultat la nivelul fetei, lasati-l sa actioneze timp de cateva minute apoi masati fata cu miscari circulare. Curatati fata cu apa rece.

  4. Amestecati 1 ou, 1 lingurita de zahar si 1/2 lingurita de faina de porumb. Aplicati pasta rezultata la nivelul fetei, lasati-o sa se usuce, apoi curatati bine fata. Aplicati acest remediu de cel putin 3-4 ori pe saptamana.

  5. Amestecati putin turmeric macinat, faina de naut si putina apa. Aplicati aceasta pasta la nivelul fetei, lasati-o sa se usuce apoi curatati bine tenul cu apa. Ca alternativa la acest remediu puteti inlocui apa cu lapte acru sau iaurt.

  6. Amestecati turmeric macinat, migdale macinate si putin lapte pana obtineti o pasta. Aplicati aceasta pasta la nivelul fetei, lasati-o sa actioneze intreaga noapte si a doua zi curatati bine tenul cu apa.

Alte sfaturi cu privire la parul facial

  1. Mentineti nivelul normal de hormoni apeland la o dieta echilibrata.

  2. Efectuati in fiecare zi exercitii fizice usoare asa cum sunt joggingul mersul pe jos sau inotul.

Comentarii

Buna, remediile prezentate mai sus au același efect ca si ceara depilatoare, procedeul fiind necesar periodic? 

Se poate aplica pe întreaga fata spre exemplu? 

Buna,am o intrebare daca preparam remediul nr 1 rezulta un amestec putin mai gros ca apa,nu o pasta poate trebuie fiert?Sau ar mai trebui ceva in amestec?

buna ziua , care este cea mai eficienta metoda din cele prezentate mai sus , se pot folosi aceste metode si pe alte parti ale corpului ? va multumesc