Termen cautat

Remedii naturiste pentru petele de pe fata


Autor: george

Petele de pe fata reprezinta, in prezent, una dintre cele mai comune probleme inestetice, manifestata atat in cazul persoanelor tinere cat si in cazul persoanelor adulte. Principala cauza de aparitie petelor la nivelul fetei este producerea excesiva de melanina in organism.

La momentul actual, pe piata sunt disponibile numeroase produse cosmetice pentru combaterea petelor de pe fata. Specialistii avertizeaza insa ca aceste produse nu numai ca sunt scumpe, ci si ca pot leza pielea in mod sever.

Remedii pregatite acasa pentru petele de pe fata

  1. Aplicati la nivelul portiunii de piele afectate zer sau smantana. Atat zerul cat si smantana contin acid lactic, eficient pentru hidratarea si luminarea pielii.

  2. Aplicati la nivelul portiunii de piele afectate putina zeama de lamaie, zeama de lime sau zeama de portocale. In general citricile contin vitamina C, unul dintre cei mai eficienti inalbitori naturali. Deasemenea se recomanda aplicarea mastilor de fata pe baza acestor fructe.

  3. Folositi remedii naturiste pe baza de papaya si ananas, fructe bogate in vitamina E, care are capacitatea de a regenera pielea.

  4. Aplicati la nivelul portiunii de piele afectate extract de citrice.

  5. Amestecati smantana si miere de albine. Aplicati pasta rezultata la nivelul portiunii de piele afectate.

Dieta pentru pete pe fata

  1. Consumati cat mai multe fructe si legume proaspete.

  2. Beti in fiecare zi 8-10 pahare cu apa.