Termen cautat

Remedii naturiste pentru un par stralucitor


Autor: george

Parul reprezinta pentru fiecare dintre noi o parte importanta a infatisarii noastre, motiv pentru care acordam destul de multa atentie, vopsirii, coafarii si aranjarii acestuia. Toti acesti pasi de "infrumusetare" au insa capacitatea de a degrada parul si de a duce la pierderea sralucirii naturale.

Remedii pregatite acasa pentru par stralucitor

  1. Petreceti o perioada cat mai mare de timp la soare. In cazul in care pielea dumneavoastra este sensibila, este bine sa incercati sa va acoperiti cat mai mult trupul si sa folositi produse pentru protectie solara. Deasemenea in momentul in care mergeti sa inotati este recomandat sa va acoperiti parul pentru a evita contactul cu apa de mare sau cea de la piscina.

  2. Daca doriti un blond stralucitor este bine sa folositi peroxid de hidrogen. ATENTIE: Aplicati aceasta solutie mai intai pe o portiune mica de piele pentru a va asigura ca nu sunteti sensibili sau alergici la aceasta substanta.

  3. Aplicati la nivelul parului zeama de lamaie cu apa si lasati acest remediu sa actioneze timp de 1 ora. O alternativa la acest remediu este utilizarea unui amestec de zeama de lamaie si ulei de masline, sau a unui tratament cu iaurt.

  4. Aplicati la nivelul parului zeama de lamaie cu ceai de musetel. Lasati acest remediu sa actioneze timp de 1/2 de ora, apoi clatiti bine parul.

  5. Daca doriti sa va vopsiti parul roscat, este bine sa folositi frunze de henna.

  6. Taiati cateva bucati de rubarba si lasati-le la fiert in putina apa. Aplicati acest extract la nivelul parului, lasati-l sa se usuce apoi spalati bine parul cu sampon.