Termen cautat

Metode de imbunatatire a aspectului unghiilor


Imagini

O studiere atenta a unghiilor inainte de aplicarea ojei pe suprafata lor, efectuata periodic, este impetuos necesara. Studiul atent al acestora ar putea sa ne dezvaluie niste unghii in stare perfecta sau, din contra, a caror sanatate se afla intr-o stare precara.

Putem observa ca ele sunt casante, cu o consistenta foarte moale, cu o culoare ingalbenita sau putem vedea ca pielitele din imprejurimile unghiilor sunt deteriorate. In cazul in care observam astfel de probleme, avem doua alternative: fie ascundem repede aspectul neplacut al unghiilor sub niste straturi consistente de oja, fie recurgem la metode pentru imbunatatirea starii unghiilor noastre. Evident, cea de-a doua varianta este universal recomandata.

In primul rand, este extrem de importanta depistarea cauzelor pentru care unghiile au ajuns intr-o stare care lasa de dorit, apoi, doar dupa acest pas, putem purcede in cautarea unui tratament corespunzator pentru acestea.

Unghiile care pana de curand erau intr-o stare impecabila este posibil sa fi devenit casante in cazul in care au fost tinute prea mult timp expuse la razele solare, daca alimentatia noastra nu este tocmai una sanatoasa sau chiar din cauza utilizarii, dintr-un oarecare exces de zel, a unui intaritor pentru unghii pe o perioada de timp prea indelungata.

In momentul in care ne hotaram sa alegem un tratament pentru unghii, specialistii ne recomanda sa avem grija ca acesta sa nu aiba in compozitia sa formaldehida din cauza faptului ca aceasta are drept rezultat uscarea excesiva a unghiilor noastre. Profesionistii ne recomanda utilizarea unor produse rezistente la apa (waterproof), fiind ca acestea au capacitatea de a ne pastra unghiile hidratate si, totodata, vor impiedica inmuierea acestora, deci, implicit, ruperea lor in urma unui contact indelungat cu apa.

De cele mai multe ori, problemele unghiilor noastre se datoreaza, in mod deosebit, lipsei de vitamine din organism. Astfel, in cazul in care unghiile sunt casante, este posibila lipsa din corp a biotinei (vitamina B7 sau H), caz in care se recomanda consumul de banane si ciuperci.

In cazul in care starea precara a sanatatii unghiilor este cauzata de o carenta acuta de fier din organism, solutia o reprezinta consumul de verdeturi, morcovi si carne rosie.

Daca organismul duce lipsa de zinc, acesta poate fi gasit in produse precum fructe de mare, oua si peste.

Specialistii nu ne recomanda inceperea unei cure de vitamine sub forma de pastile din proprie initiativa, fiind necesar un control medical prealabil, in urma caruia medicul de specialitate ne va prescrie vitaminele care crede de cuviinta ca ni se potrivesc. In cazul in care ignoram acest sfat si ne administram vitaminele care consideram noi ca ne sunt necesare, este posibil ca nu intotdeauna sa le nimerim intocmai, fapt care poate avea drept efect o dezechilibrare a substantelor din organism, ceea ce doar va inrautati situatia.

In schimb, este recomandat sa luam vitaminele care ne sunt necesare prin intermediul unei alimentatii echilibrate si corecte din care nu trebuie sa lipseasca consumul de legume si fructe.

Daca ne ingrijim organismul si ducem un stil de viata echilibrat si sanatos, acest lucru se va oglindi, de asemenea, in aspectul unghiilor noastre.

Comentarii

Nonyx se poate folosi si in timpul sarcinii???

Recomand pentru persoanele cu afectare unghiala folosirea gelului de unghii NonyX.

este un produs 100% natural,

eficient

dovedit prin studii clinice

recomandat si pacientilor cu diabet zaharat

Nonyx se poate folosi si in timpul sarcinii???

Recomand pentru persoanele cu afectare unghiala folosirea gelului de unghii NonyX.

este un produs 100% natural,

eficient

dovedit prin studii clinice

recomandat si pacientilor cu diabet zaharat