Termen cautat

Cicatricile dupa sex un semn al pasiunii


Autor: george

De cate ori cand ati iesit in oras cu prietenii si nu ati incercat sa ascundeti vanatatile, muscaturile si alte semne lasate de partener in timpul ultimei partide de sex? Sau poate ca dimpotriva le-ati lasat sa se vada ca semn al performantei atinse cu o seara in urma. Oricum ar fi cicatricile dupa sex, semn al dragostei pasionale, raman amuzante atat timp cat sunt pastrate in linii mici, fara a cauza leziuni grave ale partenerului sau chiar dumneavoastra. In plus, medicii specialisti avertizeaza ca aceste cicatrici, si asta cu atat mai mult cu cat ele se prezinta sub forma unor leziuni deschise, trebuie tratate cu aceeasi seriozitate ca orice alta leziune care prezinta pericol de infectare.

Tipuri de cicatrici dupa sex

Daca ati avut parte de „o noapte de amor pasional” acest lucru nu presuspune intotdeauana finalizarea actului sexual cu o spitalizare de o saptamana. Cicatricile lasate de partenerul sau partenera dumneavoastra se pot rezuma la simple vanatai sau muscaturi.

1. Leziuni in urma frictiunii
Acest tip de leziuni rezulta in urma consumarii actului sexual in locuri precum, dusume rigide, iarba uscata, alei, sau chiar pe mochetele din casa. Majoritatea acestor leziuni sunt superficiale si pot fi tratate acasa. Daca insa acestea prezinta un grad de lezare al pielii mai mare, este bine sa curatati locul cu putina sololutie antiseptica, iar daca este cazul adresati-va mediculului specialist.

2. Luxatii si intinderi minore
Luxatiile si intinderi survenite in timpul actului sexual pot fi tratate in acelasi mod ca si cele aparute in urma exercitiilor fizice.

3. Muscaturile si zgarieturile
O urma lasata de o „muscatura din dragoste”, este cauzata de sangerari produse sub stratul de piele datorita unei muscaturi ca de lipitoare. Daca totusi acest tip de muscaturi provoaca o leziune deschisa la nivelul pielii, este recomandat sa aplicati antiseptic si un plasture pentru a preveni infectarea. Mai mult decat atat, trebuie sa stiti ca desi in cazuri extrem de rare, s-a intamplat ca leziunile sa provoace chiar hemoragii. In astfel de situatii este indicat sa va adresati medicului specialist.

4. Vanataile
Statistic vorbind, vanataile sunt cele mai des intalnite cicatrici dupa sex, fiind cauzate de ruperea sau distrugerea vaselor mici de sange. Pentru a opri aceste sangerari este recomandat sa aplicati o comprese cu gheata, sau daca acest lucru nu va este la indemana puteti apela la o punga de legume congelate. Daca dureile sunt severe si nu prezinta semne de ameliorare, este necesar sa va adresati medicului dumneavoastra, deoarece acest lucru se poate datora vanatatilor profunde.
Oricat de paradoxal ar parea, cicatricile provocate in timpul actului sexual sunt de cele mai multe ori considerate semn de afectiune intre parteneri, si prin urmare nu numai ca sunt acceptate, ci ajung pana la a fi integrate in viata de cuplu. Daca totusi aceste cicatrici tind sa devina din ce in ce mai violente sau severe, este bine sa puneti capat acestui joc. Pentru aceasta puteti fie sa schimbati locatia sau pozitiiile sexuale, fie sa incercati o atmosfera mai romantica si linistita, sau bucurati-va pur si simplu incercand sa redescoperiti corpul partenerului sau al partenerei prin mangaieri fine si lente. In final , totul se rezuma la capacitatea de comunicare si intelegere la nivel de cuplu.

Bibliografie

http://www.thesite.org/sexandrelationships/havingsex/sexstyles/sexscars