Termen cautat

Drogurile si calitatea actului sexual


Autor: george

Indiferent de fantezii, de locul sau modul de manifestare al acestora, cu totii ne punem imaginatia in joc pentru a spori calitatea actului sexual. Multi considera ca explicatia consta in interventia monotoniei, la fel ca in cazul oricarei alte „activitati” desfasurate de fiecare om. Si in vreme ce multi dintre noi se rezuma la impartasirea fanteziilor sexuale partenerului de viata, altii resimt nevoia unui factor complementar care sa ii ajute de renunte la inhibitii. Cele mai populare substante folosite in acest sens sunt fie alcoolul, fie substantele stupefiante.

Studiile efectuate recent au dovedit insa faptul ca efectul dezinhibitor si afrodisiac al drogurilor nu este altceva decat un mit. Mai mult decat atat nimeni nu poate stii cu exactitate care va fi efectul drogurilor asupra unui organism, deoarece fiecare persoana are un raspuns diferit la folosirea acestora.

Tipuri de droguri si efectul lor asupra organismului

1. Drogurile halucinogene, includ substante stupefiante precum LSD, „ciupercile magice”, si alte tipuri de substante psihedelice. Efectul acestor droguri este mult prea imprevizibil asupra organismului pentru a se putea face afirmatia ca ajuta la imbuntatirea actului sexual, cu toate ca la unele persoane s-a inregistrat o crestere a gradului de perceptie a stimulilor.

2. Cocaina si amfitaminele, sunt substante care stimuleaza sistemul nervos pentrtu a trimite stimuli in zona pelviana, insa totodata inhiba atingerea orgasmului si a erectiei.

3. Substante opiate, precum opium, codeina, morfina si heroina, care desi au capacitatea de a prelungi actul sexual, pot in acelasi timp sa scada libidoul si sa fac erectia mai dificila. Acest lucru rezulta de multe ori prin ranirea organelor genitale. Mai mult decat atat cei mai multi dintre cei recurg la acest tip de stupefiante de cele mai multe ori aleg sa atinga climaxul satisfactiei sexuale singuri.

4. Ecstasy, care desi are capacitatea de a spori gradul de sociabilitate dintre oameni, nu este recomandat in cazul raporturilor sexuale. Cei mai multi dintre cei care apeleaza la efectele acestui drog resimt adesea stari de frustrare si inhibitie in preajma altor oameni. Tocmai din acest motiv, cei care folosesc Escatasy cu scopul de a-si imbunatati performantele sexuale, combina acest stupefiant cu pastila de Viagra.

Indiferent care este motivul pentru care reurgeti la consumul stupefiantelor, trebuie sa stiti ca efectul lor halocinogen, precum si capacitatea acestora de a „spulbera” toate inhibitiile poate lasa adesea urme asupra organismului dumneavoastra pentru toata viata. Aceste urme se constituie cel mai frecvent sub forma bolilor cu transmitere sexuala (BTS), precum chlamydia, gonoree, herpes genital, sifilis si chiar HIV. Prin urmare, inainte sa alegeti una dintre aceste substante cel mai bine este sa va intrebati daca merita intr-adevar sa suferiti o viata intreaga pentru o noapte de sex pasional si fara inhibitii?

Bibliografie

http://www.bestloveguide.com/articles/sex_and_drugs.html
http://www.thesite.org/sexandrelationships/havingsex/performanceproblems/sexanddrugs