Termen cautat

Pozitia Calaretului


Autor: george

In pozitia Calaretului femeia sta culcata pe spate picioarele incrucisate in jurul taliei partenerului sau, in vreme ce acesta sta deasupra ei, spijinit in maini. Aceasta pozitie este preferata de multe cupluri deoarece permite ambilor partneri controlarea ritmului si profunzimii penetrarii, precum si descoperirea unor noi zone erogene. In plus, pozitia Calaretului ofera celor doi posibilitatea mentinerii contactului vizual permanent, in vreme ce isi soptesc usor la ureche ceea ce urmeaza sa faca sau chiar vorbe de iubire. Inconvenientul acestei pozitii consta in faptul ca femeia este sigura care are libertatea de a-si plimba mainile in voie pe trupul partenerului, in vreme ce acesta isi mentine echilibrul si greutatea corpului tocmai cu ajuotrul mainilor.

Daca optati pentru pozitia Calaretului este bine sa stiti faptul ca aceasta nu faciliteaaza penetrarea in profunzime si intr-un ritm mai lent, ci este mai degraba conceputa pentru miscari bruste si intrerupte. Mai mult decat atat, in aceasta pozitie femeia poate controla ritmul miscarilor, variind de la miscarea de du-te-vino, pana la miscari circulare, in vreme ce isi plimba nestingherita mainile peste trupul partenerului, atingandu-i sfarcurile, abdomenul si chiar fesele (din pacate zonele intime ale barbatului sunt destul de greu accesibile in aceasta pozitie). In plus, pozitia Calaretului este ideala pentru stimularea zonelor erogene de la nivelul vaginului femeii, oferind rezultate neasteptate, iar miscarile bruste si intrerupte fac cei doi parteneri sa atinga acelasi ritm al respiratiei.

Ceea ce mai trebuie sa stiti este faptul ca aceasta pozitie este ideala pentru barbatii care manifesta greutati in atingerea climaxului satisfactiei sexuale, pe de o parte datorita ritmului penetrariisi pe de alta parte datorita faptului ca multi dintre acestia gasesc foarte incitanta imaginea partenerei in timp de atinge diferite stadii ale excitarii sexuale.

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Present-Position