Termen cautat

Pozitia Clestele


Autor: george

 

Pozitia Clestele este extrem de interesanta deoarece le permite ambilor parteneri sa se priveasca si sa se atinga, precum si sa stabileasa ritmul si profunzimea penetrarii in egala masura. Prin urmare, daca decideti sa incercati aceasta pozitie este necesar ca partenera sa stea intinsa pe pat, spijinindu-se pe ceafa si umeri, restul corpului fiind inaltat pana cand va sta pe varfuri, iar picioarele trebuie sa fie departate. Partenerul dumneavoastra trebuie sa stea in genunchi, incadrat de coapsele partenerei avand pelvisul la nivelul bazinului acesteia, usor aplecat pe spate, spirjinindu-se pe palme.

 

 

Pozitia Clestele este extrem de excitanta datorita imaginii vizuale permanente a celor doi parteneri, precum si datorita posibilitatii de a se atinge, explorandu-si zonele erogene si descoperind totodata altele noi. Mai mult decat atat aceasta pozitie este ideala pentru a varia ritmul si intensitatea miscarilor. Astfel, daca barbatul este cel care detine controlul asupra modului in care se desfasoara actul sexual, atunci acesta poate varia miscarile de la clasicele du-te-vino, pana la miscari de sus in jos, sau oscilatorii (asemenea unui pendul). Daca dimpotriva femeia este cea care decide ritmul si profunzimea penetrarii, atunci este recomandat ca partenerul sau sa ii sustina greutatea astfel incat aceasta sa aiba libertate absoluta de miscare. In plus, in momentul in care barbatul oboseste acesta se poate srijini pe calcaie, sau poate sa isi aseze o perna in dreptul spatelui. Un lucru foarte important de care trebuie sa tineti cont daca optati pentru pozitia Clestele este mimica partenerului dumneavoastra, caci doar dupa expresia fetei veti sti cel mai bine care este ritmul si miscarea care ii face cel mai mult placere.

 

 

Practicile Kama Sutra recomanda varierea ritmului penetrarii, iar acesta este una dintre pozitiile care permite acest lucru, creand astfel o uniune perfecta intre cei doi parteneri.

 

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Position-of-the-Tongs