Termen cautat

Pozitia Dubla Invaluire


Autor: george

Pozitia Dubla Invaluire este ideala pentru femeile care vor sa isi satisfaca partenerul controland si variind ritmul penetrarii si profunzimea acesteia. Astfel, este necesar ca partenerul sa stea intins pe pat sprijinindu-se in maini, in vreme ce femeia il incadreaza cu ajutorul coapselor, stand cu trunchiul putin inclinat pe spate, spijinita in maini.

In pozitia Dubla Invaluire femeia este cea care detine controlul absolut asupra actului sexual, prin contractarea muschilor vaginali, dar si prin miscari variate de du-te-vino, in sus si in jos sau de la stanga la dreapta. In tot acest timp partenerul se poate bucura in voie de contactul vizual cu partenera sa, admirandu-i fata, gatul si sanii, precum si zona genitala si miscarile coapselor si ale abdomenului. Singurul inconvenient al acestei miscari este faptul ca partenerii nu se pot atinge, deoarece trebuie sa isi concentreze atentia pe mentinerea echilibrului. Tocmai din aceasta cauza stimulul cel mai intens al acestei pozitii este considerat contactul vizual permanent, ceea ce permite partenerilor observarea gradului de excitare precum si reactiile celuilalt. Deasemenea este recomandat sa alegeti aceasta pozitie dupa un preludiu indelungat si intens.

Pentru a fi siguri ca placerea pe care o produceti partenerului este maxima, partenera poate sa isi stranga coapsele de parca ar dori sa incruciseze picioarele, ceea ce ii va oferi partenerului posibilitatea sa simta cele mai mici detalii ale zonei dumneavoastre genitalesi va actiona in acelasi timp sub forma unui masaj erotic pentru zona sa genitala.

Bibliografie

.http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Pincer-Position